top of page

Білі меблі для ванної кімнати - тренд 2021-го року

Обновлено: 6 нояб. 2020 г.

Вибираючи меблі для ванної, ви неодмінно врахуєте наявну площу, функціональність, стиль інтер’єру та сучасні тенденції. Кожен елемент повинен відповідати естетичним вимогам і задовольняти потреби вашої родини. То на що звернути увагу, щоб ванна кімната виглядала чудово протягом багатьох років? Білі меблі для ванної кімнати - це завжди хороше рішення, а ще краще, якщо вони модульні! Ми представляємо різноманітну колекцію меблів Comfort від Ravak, розроблену відомим польським дизайнером Міхалом Рошковським, та її найважливіші переваги.


Білі меблі для ванної кімнати - переваги

Білі меблі для ванної кімнати - універсальне і позачасове рішення. Білий чудово виглядає в маленьких ванних кімнатах - не тільки оптично збільшує, але і фантастично відбиває світло, розширюючи простір. Білі меблі також будуть чудово виглядати у великих та дизайнерських ванних кімнатах. Білосніжні меблі Comfort у поєднанні з простою формою підходять практично до будь-якого стилю, дозволяючи багато свободи в плані розташування або вибору аксесуарів. Більше того, меблі в цьому кольорі роблять інтер’єр чистим і світлим, а отже - в ньому просто приємно перебувати.


Вибір меблів для ванної кімнати - що потрібно пам’ятати

1. Місце для зберігання

Ванна кімната, велика чи маленька, виглядає краще, коли вона в ідеальному порядку. Набагато простіше якщо меблі з великою кількістю місця для зберігання. Коли вся косметика та аксесуари мають своє місце інтер’єр виглядає чисто і охайно. У серії меблів Comfort є шафи 2 розмірів, обладнані глибокими та просторими висувними ящиками, в яких вмістяться всі аксесуари для ванних кімнат. Додаткове місце для зберігання також забезпечить пенал із шістьма скляними полицями. Однак різноманітність колекції дозволяє вільно налаштовувати меблі та їх розташування. Комфортні модульні меблі дозволять максимізувати функціональні можливості ванної кімнати та пристосувати кількість місць для зберігання до потреб вашої родини.

2. Відповідна кераміка

Шафа та умивальник повинні складати гармонійний дует - як з точки зору практичності, так і естетики. Ось чому колекція Comfort, крім меблів для ванних кімнат, також включає відповідні умивальники. Ви можете обрати умивальник Comfort, вбудований безпосередньо в шафу або встановлений на стільниці (наприклад, Uni або Uni Slim ). Все залежить від вас.

3. Водостійкість

Аксесуари для ванної кімнати повинні бути міцними і стійкими до дії води або вологи - завдяки цьому вони не пошкодяться і довго виглядатимуть добре. Меблі серії Comfort виготовляються з глибоко просочених ПВХ та МДФ плит, що гарантує ідеальну водостійкість.


Білі меблі у ванній кімнаті - підлаштуйте під свої потреби

Якщо ви шукаєте меблі для ванних кімнат, які можуть бути адаптовані до потреб вашої родини - вибирайте меблі Comfort. Тут вам не потрібно йти на компроміси, ви можете вибрати саме той комплект, який вам потрібен! Основою колекції Ravak Comfort є шафи для умивальників, що випускаються в 2 універсальних розмірах - 60 та 80 см. Ви можете вибрати умивальник, встановлений безпосередньо на шафі, або стільницю, доступну в 3 ширинах - 60, 80 та 120 см. Різноманітність колекції забезпечує можливість персоналізації. Ви можете встановити дві шафи поруч, щоб створити комфортну зону, наприклад, для пари або братів і сестер, або використовувати розширену стільницю як стильний туалетний столик.

Додатковим варіантом є можливість установки металевої рушникосушки - це зручне рішення, завдяки якому рушник завжди буде під рукою. Щоб максимально використати простір та забезпечити собі більше місця для зберігання, ви можете вибрати відповідний пенал висотою 160 см, який доступний у двох ширинах і глибинах. Рішень багато, тому ви, безсумнівно, знайдете тут конфігурацію, яка ідеально підходить для ваших потреб.


Деталі дизайну, які вас порадують

Можливо, ви думаєте, що білі меблі нудні. Ніщо не може бути більш неправильним, особливо якщо мова йде про колекцію меблів Comfort! Деталі дизайну роблять такі меблі по-справжньому видатними та додають характеру вашій ванній кімнаті. Характерним елементом цієї колекції є металева ручка, частково інтегрована з корпусом шафи - це унікальне рішення на ринку, яке оцінять любителі ефектних деталей. Оригінальна ручка повністю змінює характер білих меблів


Білі меблі - ідеальне рішення для кожної ванної кімнати! Вони будуть гарно виглядати у кімнаті будь-якого розміу, відповідати вашому улюбленому стилю та потребам вашої родини. За допомогою них ви можете створити ваш унікальний інтер’єр - гарний, яскравий та функціональний.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page