top of page

Ванна - яку вибрати? Поради, яка ванна буде найкращою?

Обновлено: 17 авг. 2023 г.

Перш за все потрібно розуміти що душова кабіна це економія. Місця – стандартна душова займає приблизно на 50% менше площі ніж ванна. Води – при прийнятті душу витрачається в 4-5 раз менше води, ніж при прийнятті ванни. Часу – на «водні процедури» в душовій витрачається в кілька разів менше. Душова кабінка підійде людям які звикли вести швидкий та динамічний спосіб життя, для яких на першому місці економія часу, а потім вже комфорт. Звичайно, якщо є можливість, краще встановити і душову кабіну і ванну. Давно відомо що найкращий метод розслаблення після важкого дня – прийняти ванну з піною. Ванна завжди була символом комфорту, достатку. Безсумнівно – з точки зору практичності душова кабіна має більше плюсів, але якщо думати не тільки про практичне а і про комфорт – то без ванни ніяк не обійтись.

ванна ціна

Вибір ванни починається з матеріалу, адже саме від нього буде залежати довговічність і комфорт. Самими поширеними матеріалами на сьогодні є акрил. Токож ванна може бути виготовлена з натурального каменю.


Акрил – матеріал почав використовуватися в виробництві ванн відносно недавно, з кінця минулого століття. В основі акрилу – полімерні сполуки, які відповідають параметрам натуральності матеріалів. Він міцний як сталь, але в той само час володіє більшою гнучкістю. Це дозволяє створювати ванни будь яких форм та розмірів. У акрилу низька теплопровідність, цим він схожий на чавун. при всьому цьому матеріал приємний на дотик, теплий. Безсумнівною перевагою акрилу є можливість монтажу гідро та аеро масажу. Всі гідромасажні ванни виготовлені з акрилу. Вибираючи акрилову ванну – зверніть увагу на фірму виробника. Краще якщо це буде відома компанія яка виробляє такі продукти хоча б протягом 10 років, так Ви зможете почути реальні відгуки від людей які довгий час користуються ванною довгий час. Акрил – теплий матеріал, який зробить ванну розкішним і комфортним відпочинком вдома. Окремо стоячі та настінні акрилові ванни суцільні, виготовлені з щільного акрилу найвищої якості, є величним елементом купальної зони. Красива сучасна форма, тонкий край, мінімалістична форма. Все це визначає універсальність і дозволяє вписатися в будь-який стиль інтер'єру.


ванна купити


При виборі ванни – матеріал це основний фактор. Наступний параметр – розмір. Перш ніж придбати ванну, ретельно виміряйте свій санвузол та місце під встановлення ванни. Особливу увагу слід звернути на "чисті" розміри, які заміряются після вкладання плитки. Тоді у Вас ніколи не виникне проблем. Якщо Ви хочете дізнатися більше та замовити дійсно якісну ванну - звертайтесь до наших менеджерів +38 (097) 0871070

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page