top of page

Кольори 2021 року за версією Інституту Pantone

Оголошено кольори 2021 року за версією Pantone! Після ретельного аналізу відомий Інститут кольорів обрав кольори майбутнього сезону. Дізнайтеся, які відтінки пануватимуть у найближчі місяці, і подивіться, як ви можете ввести їх у дизайн свого дому.

Кольори 2021 року за даними Інституту Pantone

Знаменитий Інститут Pantone нарешті оголосив колір – а точніше кольори – 2021 року. Сірий у відтінку Ultimate Grey та жовтий у відтінку Illuminating ("Світло") були обрані провідними кольорами у наступному сезоні. Перший колір повинен асоціюватися з практичністю та постійністю каменю, а другий – із сонячною енергією, оптимізмом та радістю життя. На думку експертів Pantone, їх поєднання символізує силу, глибокі роздуми та надію на краще майбутнє.


Illuminating – як використовувати колір 2021 року в інтер’єрах?

У 2021 році виразна оббивка меблів буде в моді – чому б не скористатися цією тенденцією і не придбати диван в енергійному жовтому кольорі? Такий предмет меблів ідеально підійде для інтер’єру, оформленого в приглушених пастельних тонах, наприклад, сірому. На такому фоні диван стане справжнім центром композиції. Ви можете використовувати такий прийом в еклектичних, скандинавських та сучасних інтер’єрах.

Вам подобається змішувати кольори? Внесіть жовті елементи у вітальню, оформлену в бохо, арт-деко або вишуканому гламурі. Жовтий диван чудово підійде до різних відтінків синього та зеленого, а також насиченого фіолетового. Для виразного ефекту виберіть предмет меблів з ефектною формою, наприклад, банкетку на високих ніжках або широкий диван із заокругленою формою.


Світло-жовтий на модній кухні 2021 року

Відповідно до психології кольорів, жовтий – це колір оптимізму, радості та енергії. Це стимулює дії, покращує настрій і створює атмосферу гостинності. То чи є колір, який більше підходить кухні? Звичайно, ні! Колір Illuminating насправді створений для приготування їжі та їдальні. Більше того, він буде чудово виглядати в компанії Ultimate Grey, з яким створить сучасне та елегантне поєднання.

Для просторої кухні вибирайте жовті шафи з простими геометричними формами. Також у цьому випадку ви можете використовувати шпалери та плитку, що імітують сіре дерево або камінь.

На кухні можна пофарбувати стіни в відтінок «світло-жовтого» – це рішення особливо добре підходить для невеликих, слабо освітлених приміщень. Пофарбуйте максимум дві стіни жовтою фарбою – решта залиште нейтральним, світлим кольором, бажано білим. Елементи морського синього, шавлієво-зеленого також добре виглядатимуть на жовтій кухні.


Ultimate Grey – як використовувати колір 2021 року в дизайні інтер’єру?

Сірий Ultimate Grey і модна спальня 2021 року

Ви можете ввести Ultimate Grey у спальню, наприклад, як колір підлоги. Натуральні сірі дошки будуть найелегантнішими, але сучасний керамограніт, що імітує дерево, сирий бетон або сірий камінь, також буде хорошим рішенням.

Ultimate Grey також буде добре виглядати як колір стіни. Ви можете вибрати сіру фарбу, але шпалери – це більш модне рішення в 2021 році. Якщо ви хочете підкреслити стіну, вибирайте сірі шпалери з ніжним візерунком, наприклад геометричні або квіткові – у 2021 році шпалери, що імітують дерево або камінь, також надзвичайно модні.

Ви також можете внести в спальню колір 2021 року у вигляді аксесуарів. Ultimate Grey – ідеальний колір для покривала, декоративних подушок або віконних штор. Для кращого результату вибирайте якісний текстиль, бажано з натуральних матеріалів.


Сірий Ultimate Grey та модна ванна кімната 2021 рік

Однією з найсильніших тенденцій у дизайні ванних кімнат у 2021 році будуть пастельні кольори, що відносяться до кольорів землі, а також натхнення, що надходять від природи. Ви можете змішувати різні відтінки і поєднувати гладкі елементи з ніжними візерунками. Ultimate Grey також може стати кольором сантехніки – у наступаючому сезоні модними будуть ванни та умивальники вироблені з кольорової кераміки. Сіра ванна кімната стане квінтесенцією сучасної елегантності.


Кольори 2021 року за версією Інституту Pantone – Ultimate Grey та Illuminating – безумовно, оригінальний дует. Хоча жовтий колір може здатися складним і яскравим, при вмілому використанні він оживить інтер’єр, вносячи багато позитивної енергії та трохи екстравагантності. Пастельно-сірий колір буде для нього ідеальним фоном – ніжним, заспокійливим, і в той же час надзвичайно елегантним.


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page