top of page

Модні кольори 2021 року - які кольори інтер’єру будуть домінувати в трендах

Обновлено: 6 нояб. 2020 г.

Які кольори будуть модними в 2021 році? Час, проведений ізольовано, змусив нас приділяти більше уваги своєму найближчому оточенню. Будинок став місцем відпочинку, роботи та навчання, і перш за все притулком. Модні кольори на 2021 рік відображають ці зміни. За словами провідних дизайнерів, наше майбутнє виглядає як природні кольори землі, переважно в коричневих відтінках, а також зелений та синій. Наймодніші кольори стін у 2021 році включають теплий коричневий і пісчано бежевий.


Модний колір 2021 року - теплий коричневий

Наступний рік буде відзначений нейтральними земляними тонами. Приглушені кольори дозволяють відчувати зв’язок з природою і відпочивати від надлишку подразників. У 2021 році в наших будинках з’являться сірий, бежевий та різноманітні відтінки білого, але коричневий гратиме ключову роль. Це теплий природний колір, який відповідає зростаючій потребі у спокої та стабільності. Інтер’єри, пофарбовані в такі кольори допомагають відновити внутрішню гармонію та створюють затишний притулок, в якому легше відпочити, відновити рівновагу та впорядкувати свої думки.

З чим поєднувати цей колір у вітальні, кухні чи спальні? Експерти підготували 4 різні кольорові палітри, зосереджені навколо наймоднішого кольору стін 2021 року.

  • Безпечна палітра поєднує з іншими нейтральними кольорами. У ній переважають теплі відтінки коричневого, сірого та бежевого, які наповнюють спокоєм та спонукають до відпочинку.

  • Нескінченна кольорова палітра базується на приглушених коричневих і бежевих тонах з додаванням охри, кориці та гірчичного жовтого. Поєднання земляних кольорів і жовтого створює енергійну суміш, яка стимулює до дії.

  • Колірна палітра землі натхнена природою. Земляні бурі поєднуються тут із блакиттю неба та води, зеленню лісу та нейтральним сірим. Інтер’єр, оформлений у цих кольорах, є ідеальним простором для відпочинку та медитації.

  • Палітра виразних кольорів - це неочевидна суміш коричневих, сміливих червоних і рожевих кольорів. Сильні кольори вносять в інтер’єр підбадьорливу енергію, а нейтральні коричневі дозволяють підтримувати необхідний баланс.


Модний колір 2021 року - синьо-зелений

На думку багатьох дизайнерів, ключовим місцем в інтер’єрі буде заспокійлива суміш синього та зеленого з додаванням сірого. Цей красивий і глибокий колір є чудовою альтернативою вже злегка зношеному гранату - він більш спокійний і, безумовно, універсальніший. Він красиво виглядає на стінах, а також на фасадах шаф, кухонного острова, вхідних дверей або книжкових полиць.


Модний та оригінальний колір 2021 року - сливовий

Він виділяється з кольорів, представлених цього року. За даними деяких експертів дизайну, елегантний сливовий відтінок під назвою Epoch з’явиться в інтер’єрі у 2021 році. Цей розкішний колір дозволяє влаштувати яскравий і в той же час тихий інтер’єр, який сприяє релаксації.

Як ввести сливо-фіолетовий в композицію? Фахівці радять використовувати цей модний колір у своїй спальні, кабінеті чи вітальні. Він може прикрасити одну зі стін, дерев’яні двері, фасади шафи або елегантний комод.

Які кольори стін будуть домінувати у трендах 2021 року? Переживання останніх місяців та супутня тривога змусили нас дедалі більше піклуватися про своє найближче оточення. Ми розуміли, що дім - це важливе місце, яке дозволяє нам знаходити радість і спокій. Потреба в стабілізації спонукає нас шукати натхнення в природі - у наступному році інтер’єри наших будинків будуть наповнені теплими, землистими кольорами: теплим коричневим, заспокійливим зеленим або ніжними відтінками синього.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page