top of page

Яка плитка для ванної краще матова або глянцева?

Обновлено: 10 дек. 2021 г.

Керамічна плитка, після багаторічного панування скандинавської холодності і мінімалізму, білого і сірого, стає все більш сміливим поєднанням фактур, кольорів і візерунків. Сьогодні керамічна і керамогранітна плитка завдяки своїм перевагам використовується практично в кожній кімнаті будинку. Вони не тільки домінують в якості облицювання в ванних кімнатах і на кухнях, а також захоплюють стіни житлових кімнат, спалень або використовуються в якості стільниць або навіть меблевих фасадів.




Плитка тераццо.


На цей рік - безсумнівний хіт в інтер'єрах. Хоча плитки, що імітують терраццо, до недавнього часу не дуже часто використовувалися, сьогодні вони починають панувати в квартирах і будинках. Розташовані на підлозі або стіні, вони представляють собою стильний і зі смаком оформлений інтер'єр. Нові тенденції в дизайні зосереджені на легкості, простоті форм і відкритих просторах, і Terazzo ідеально підходять для цих припущень. Ці плитки добре поєднуються з мінімалістськими інтер'єрами, підкреслюючи їх сучасний характер, але вони також добре виглядають в рустикальних інтер'єрах і навіть в стилі гламур. Використовуючи такі плитки, ми можемо отримати гладкі, майже безшовні поверхні, які відповідають будь-якому дизайну інтер'єру.




Плитка яка нагадує натуральний камінь.


Колекції, що імітують натуральний камінь, не втрачають своєї популярності вже кілька років. Натуральний камінь завжди асоціюється з неймовірною елегантністю і витонченим стилем. Отже, якщо ви плануєте незвичайний і непідвладний часу дизайн інтер'єру, найкраще вибрати плитку з колекції, яка нагадує натуральний мармур, онікс і травертин. Для того, щоб плитка ще більше відтворювала камінь, що зустрічаються в природі, вона доповнена різьбленням. Це нова якість і повна новинка на ринку. Завдяки використанню канавок плитка ще більше імітує неполірований мармур. Вирізання виконується за допомогою верстата з цифровим керуванням, підключеного до комп'ютера для забезпечення виняткової графічної точності. Шаблони можуть бути нашаровані, повторені або змінені для досягнення різних ефектів. Різьблена плитка - це пропозиція для виняткових інтер'єрів.



Зоряний пил – лапатована поверхня.


Як випливає з назви, ці плитки мають унікальну обробку, покриту дрібним блискучим пилом, що переливається, як дрібні кристали. В результаті вони змінюють свій колір залежно від кута падаючого світла. У такої поверхні є ще одна перевага - плитки мають підвищений захист від ковзання, тому їх часто використовують для інвестицій в якості облицювання в ванних кімнатах, душових, біля басейнів або на сходах. Колекція Stardust імітує бетон і цемент і стає частиною останніх тенденцій в дизайні інтер'єру. Завдяки такій плитці модний лофт-стиль можна отримати не тільки в просторих виробничих приміщеннях, а й в невеликій ванній кімнаті в блоці.



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page