top of page

Як вибрати ненудну та стильну плитку для ванної кімнати? Сучасні стилі в інтер'єрі- тераццо.

У 2021-му, коли мода на терраццо повернулася з подвійною силою, виробники пропонують покупцям терраццо в дуже широкій колірній гамі.


Керамограніт Arcana Stracciatella – це чудовий представник сучасного терраццо. Він прекрасно підійде як для стін чи підлоги всередині будинку, так і для тераси.

Terrazzo - модна тенденція в інтер’єрах

Проекти, натхненні тераццо, охоче використовуються дизайнерами інтер’єрів та архітекторами.Застосовуючись як на великих поверхнях, так і на аксесуарах, вони додають інтер’єру характеру.Ми перевіряємо, що таке тераццо, де його варто використовувати і з якими кольорами він буде добре поєднуватися.

купити плитку найкраща ціна

Що таке тераццо?


В дизайні інтер’єру мармуровий тераццо з’явився ще в XIV столітті, головним чином на підлогах і терасах в італійських палацах та каменях.Тераццо також був дуже популярним у період модерну, особливо з домішкою кольорового заповнювача. Сьогодні terrazzo з гордістю повертається до виставкових залів, і ми задоволені різними обличчями, різноманітністю застосувань та можливістю вписатися в будь-який стиль інтер’єру.

Плитка тераццо.


Виробники плитки слідують останнім тенденціям, розширюючи свою пропозицію оригінальними візерунками, фактурами та форматами.Натхнення Terrazzo може бути поєднанням барвистих елементів, які відкривають багато нових можливостей аранжування. Модне тераццо також може приймати форму приглушеної композиції, без сильних контрастів, у ніжних поєднаннях бежевих або сірих відтінків.


купити плитку фото ціна

купити плитку в санвузол

Плитка, що використовується у ванній, на кухні чи в коридорі, може успішно замінити класичний терраццо. Пропозиція виробників включає безліч колекцій, які поєднують оригінальний дизайн та високоякісні матеріали, завдяки чому ми можемо легко створити оригінальне оздоблення простору, стін та підлоги.Плитку легко утримувати в чистоті, нам не потрібна спеціалізована складальна група для її встановлення, як у випадку з традиційним тераццо.


плитка в санвузол рівне

З чим поєднувати тераццо?


Колекції, натхненні візерунком тераццо, чудово поєднуються з золотими та мідними аксесуарами. Легка плитка добре виглядає з природними матеріалами: деревом, каменем.

Полірований тераццо створює в інтер’єрі декоративну поверхню, з якої ми можемо зробити, наприклад, стільницю для кухні або ванної - в цьому випадку добре поєднувати її з простою формою меблів та однорідними кольорами будівлі.Якщо мова йде про матеріали з кольоровими елементами тераццо, ми можемо підкреслити виразний колір стін.Такий дует створить динамічну, енергійну композицію.Архітектори інтер'єру люблять поєднувати кольоровий тераццо з пляшковим зеленим, насиченим темно-синім або порошковим рожевим.


купити плитку ванна кімната

купити плитку на підлогу рівне

плитка Лео кераміка Рівне




Недавние посты

Смотреть все
bottom of page