top of page

Унітаз: підвісний чи підлоговий?

Таке питання постає перед кожним, хто робить ремонт в новобудові або ж капітальний ремонт у своєму помешканні. Давайте розберемося який варіант в якій ситуації кращий і чому. Більшість людей звикли до звичайних підлогових унітазів якими давно користуються. І якщо ви вирішили зробити невеличкий косметичний ремонт у своєму санвузлі сміливо ставте якісний підлоговий унітаз - Вам не доведеться перероблювати труби каналізації та витрачати гроші, які як відомо - зайвими не бувають.




Якщо ж у Вас квартира в новобудові, чи будинок - краще обрати підвісний варіант. Перш за все це зручно: Вам не треба витрачати купу часу і нервів щоб помити підлогу навколо унітазу, у Вас немає бачка який також треба постійно протирати. Сучасні виробники пропонують великий вибір дизайнів - обов'язково знайдете своє. Крім того Ви маєте можливість обрати клавішу до інсталяції на свій смак. Підвісний унітаз суттєво економить місце в санвузлі, за рахунок схованого в стіну бачка.






Обрати та придбати якісний унітаз Ви можете у нас в магазині за адресою м. Рівне вул. Курчатова 18а або на сайті нашого інтернет партнера https://style-dom.com.ua


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page