top of page

Великоформатна плитка плитка - універсальна краса в первозданному вигляді.

Обновлено: 9 нояб. 2020 г.

Сикстинська капела, скульптури Мікеланджело, величні картини Яна Матейка - це всього лише кілька прикладів, які показують, що класична, захоплююча дух краса асоціюється з монументальністю. Завдяки великому формату плитки у вас є можливість перенести хоча б частину цієї естетики в свій будинок - і це дає вам безліч варіантів дизайну інтер'єру. Давайте подивимося, як виглядає внутрішня обробка з допомогою витончених плиток великого формату.


Бетони і камні

Камінь і бетон вже кілька років підкорюють інтер'єри українських квартир. Однак зараз настав час для зовсім іншого рішення по розташуванню - широкоформатні панелі, які оптично збільшують приміщення і створюють у них елегантну, гармонійну атмосферу. Унікальність цих панелей полягає в тому, що завдяки їх товщині (6 або 10 мм) і глянцю вони набагато легше і стильніше, ніж камінь або бетон. Незважаючи на великі розміри, вони виявляються дуже універсальним рішенням для аранжування, вони добре виглядають в багатьох місцях і поєднуються з різними стилями. У відповідь на цю тенденцію Tubądzin створив плити великого формату - MONOLITH. Варто познайомитися з ними. Можливо, серед них ви знайдете той варіант, завдяки якому ви зможете створити дійсно ідеальний інтер’єр.



Теплий кухонний інтер'єр

Плитка Tuboldz MONOLITH - це не тільки естетичне рішення, але, перш за все, дуже функціональне рішення для кухні. Насамперед, невелика кількість з'єднань між окремими елементами полегшує підтримання чистоти - забруднюючі речовини не мають місця, де вони можуть осісти. По-друге, плитки виготовлені з матеріалів з високою стійкістю до стирання, завдяки яким вони не втратять свій ефективний зовнішній вигляд навіть після дуже інтенсивного використання - і все ж стіни і підлога на кухні, як і практично в будь-якій кімнаті в будинку, зазнають значного навантаження. Варто згадати ще одну перевагу плиток MONOLITH, а саме їх стійкість до появи плям, завдяки чому поверхня буде зберігати бездоганний зовнішній вигляд протягом тривалого часу. Колекція Epoxy в приглушених кольорах Grey Beige & Brown відмінно підійде для кухні - довговічність і універсальний, сучасний зовнішній вигляд плит роблять їх ідеальним матеріалом для кухонної стільниці, яка буде такою ж міцною, як бетонна стільниця, але набагато легше. Для кухні також використовуються плити MONOLITH з колекції Onis. Вони характеризуються виразним, натхненним малюнком натурального каменя, який пожвавить зовнішній вигляд стін і підлоги в кімнаті. Їх ніжний, матовий беж додасть легкості інтер'єру. Безліч різних форматів панелей дозволяють облаштувати як маленькі, так і великі кімнати.



Лофт різних відтінків сірого

Монументальна краса плиток великого формату робить їх ідеальним рішенням для організації офісів, як вдома, так і на роботі. Також в цьому відношенні плитки MONOLITH можуть багато чого запропонувати. Якщо оформлення робочого місця, наприклад юридичного бюро або бухгалтерії, в першу чергу призначене для створення професійної та серйозної атмосфери, варто вибрати панелі з колекції Epoxy, які відображають колір і зовнішній вигляд полірованого бетону. Такі панелі додадуть столичний, промисловий дизайн офісу і будуть бездоганні в поєднанні з елегантними меблями і аксесуарами з металу, скла та дерева. Що важливо: MONOLITH підходить навіть для невеликих офісів або домашніх офісів. Невеликі розміри (29,8 × 59,8 см), тонкі (6 мм), тому вони оптично не зменшують простір.



Елегантна обробка терас

Універсальність плит MONOLITH означає, що вони відмінно зіграють свою роль не тільки в якості елемента внутрішнього оздоблення, а й зовні. Використовуваний для їх виготовлення матеріал має стійкість до вологи, високих і низьких температур, тому ідеально підходить для тераси або балкона (стійкість до забруднення також важлива). Для обробки зовнішнього простору варто розглянути, зокрема, мінімалістську світло-бежеву колекцію Fair, яка вражає своєю фактурою, що нагадує камінь. Серед всіх пропозицій бренду ви знайдете ту, яка перетворить поверхні в будинку в монументальний твір мистецтва і задовольнить ваш смак.



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page