top of page

Які кольори шпалер використати для дизайну спальні у 2022-му році

Які кольори шпалер використати для дизайну спальні у 2022-му році

Незамінна зона відпочинку, простір, де чудовий дизайн відповідає ергономіці. Спальня, оскільки ми говоримо про неї, є незвичною зоною в кожній квартирі, що надає особливого відчуття близькості та комфорту. Однак для того, щоб ви насолоджувались її неповторною атмосферою, вам слід подумати про використання відповідних кольорів шпалер, які ви використовуєте в інтер'єрі. Тому нижче ми представляємо 7 надихаючих поєднань кольорів шпалер, які ви, безсумнівно, можете використовувати у своєму затишному будинку.


1. Вічний білий з барвистим акцентом

Багато людей віддають перевагу білому кольору шпалер в маленькій спальні. Що і не дивно! Інтимний простір забезпечує відчуття захищеності та близькості, завдяки чому сон стає набагато спокійнішим та здоровішим. Однак у таких просторах варто використовувати яскраві кольори шпалер, що розвиваються навколо білого, бежевого або кольору слонової кістки. Варто пам’ятати, що подібні шпалери на стінах не тільки візуально збільшують простір, але і додають йому приємної свіжості та світла. Однак, щоб спальня не створювала враження безглуздості, варто вибирати аксесуари в насичених, виразних кольорах, такі як, наприклад, жовтий, бірюзовий, смарагдовий або рубіновий - відповідно до ваших уподобань. Завдяки цьому простір залишатиметься тонким і приємно освіжаючим, але з характером.



2. Сірий у компанії з бетоном

Протягом декількох сезонів сірий колір шпалер був серед наймодніших поєднань кольорів - також і у спальних приміщеннях. В даний час, однак, дизайнери все більш і більш охоче пропонують нестандартні комбінації, які іноді являють собою поєднання, наприклад, елегантного сірого із сирим бетоном. Популярні принти на шпалерах для стін створюють дизайнерське поєднання, наповнене нотами великого міста. Отже, подібне поєднання ідеально підходить як для мінімалістських, промислових, так і для високотехнологічних дизайнів. Для того, щоб виключити суворість у цьому типі інтер’єру, також варто зупинитися на затишних матеріалах, таких як дерево або товсті «пушисті» тканини.




3. Спальня з шпалерами в антрацитовому кольорі

Це набагато глибший колір, що переходить у графітові відтінки. Як припускають дизайнери, такий вибір кольорів шпалер ідеально підходить для тих спалень, де слід зробити стилістичний компроміс - між жіночою та чоловічою естетикою. Антрацит - надзвичайно універсальний колір. Він чудово поєднується з білим і чорним, а також стильними дерев'яними елементами, які доповнюють модні скандинавські дизайни або стиль лофт.


4. Спальня у двох кольорах

Для людей які люблять неочевидні поєднання кольорів, ідеальним вибором стануть стіни з шпалерами у двох різних відтінках. У цьому відношенні ви маєте повну свободу - але важливо, щоб кольори цікаво поєднувалися один з одним. Це можуть бути, наприклад, два контрастних кольори, такі як чорно-білий, або подібні кольори . У вузьких і довгих спальнях варто поклеїти шпалерами бічні стіни в більш світлий колір, а передні стіни - в більш темний колір. Завдяки цьому простір буде здаватися більш розмірним.


5. Спальня з «панелями»

Пройшли часи, коли божевілля з кольорами на стінах вважалося непотрібним марнотратством. Наразі, чим цікавіше поділено простір, тим краще! Прекрасним прикладом того, як цікаво використовувати шпалери у спальні, є, серед іншого, візуальний горизонтальний поділ. Така процедура ділить стіну навпіл, роблячи це схожим на англійський стиль. Низ стіни, як правило, забарвлений в темний відтінок, тоді як верх світліший. Завдяки подібному рішенню ви можете створити ілюзію узголів’я ліжка або просто зробити стильний дизайн спальні.



6. Колір для спальні який відповідає сучасним тенденціям

Багато людей звертають увагу на сучасні тенденції. Квіткові принти і принти з тропічним листям, і не дивно! Завдяки цьому спальня матиме шанс виглядати свіжо і відповідати сучасній моді. Одним з найбільш популярних кольорів є, серед інших, зелений, що додає таємничості інтер’єрам, робить їх затишними та надзвичайно стильними. Крім того, варто звернутися до інших, сильних відтінків, таких як гранатовий або фіолетовий. Однак пам’ятайте, що шпалери таких кольорів найкраще виглядають у просторіших спальнях.


7. Спальня в пастельних тонах

Тонкі пастельні відтінки шпалер протистоять сильним темним кольорам. Такі кольори, як лаванда, персик або пудрово-рожевий кольори, роблять інтер’єри спальні надзвичайно романтичними та жіночними. Тож якщо ви мрієте про простір з тонкою естетикою, сміливо обирайте шпалери саме цих відтінків! Пам’ятайте, що пастельні відтінки також надзвичайно популярні і їх охоче додають в інтер’єр найкращі дизайнери.


Спальня повинна бути простором, сповненим близькості та позитивних вібрацій. Тому дуже важливо використовувати правильні шпалери для її стін. Завдяки цьому вам вдасться створити простір, який є не тільки модним, але й і сприяє хорошому та здоровому відпочинку!


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page