top of page

Чи варто купувати модну душову кабіну Walk-In? Що треба знати про Walk-In?

Душова кабіна виготовлена ​​зі скляних панелей, з декоративними деталями. Залежно від планування ванної кімнати, може складатися з однієї, двох або трьох скляних стінок. Виробники Walk-In кабін пропонують безліч можливостей – це дозволяє інтегрувати душовий простір у невеликі ванні кімнати площею в кілька квадратних метрів.

Приймаючи рішення щодо цього типу кабіни, ми не повинні забувати про кілька важливих моментів. По-перше це питання опалення ванної кімнати. Відкриті кабіни нагріваються повільніше порівняно із закритими. Тому варто задуматись про теплу підлогу, щоб забезпечити оптимальну температуру у ванній. Також потрібно провітрювати ванну кімнату, оскільки пара буде поширюватися по кімнаті. Остання деталь: вирівнювання підлоги. Кабіна

повинна встановлюватися там, де ви підготували нахил приблизно 1,5 см і точковий або лінійний злив – це запобіжить накопиченню води на підлозі.


Варіанти розташування та естетика Walk-In кабін.

Завдяки простоті дизайну кабінка Walk-In задовольнить любителів сучасного стилю. Більше того, вона також ідеально підійде для скандинавської або класичної ванної кімнати. Душова кабіна Walk-In привносить у ванну кімнату багато світла та легкості, оскільки вона в основному виготовлена ​​зі скла без масивних металевих профілів.

Відкриті кабіни встановлюються на квадратному або прямокутному піддоні. Але це не єдиний варіант – можна використати душовий трап.


Комфортне використання та безпека Walk-In кабін.

Дуже важливою перевагою таких душових кабін є їх безпека та комфорт. Ці особливості особливо важливі для людей з проблемами мобільності. Конструкція усуває необхідність відкривати двері, полегшує зручний вхід та вихід з кабіни та забезпечує відкритий доступ. У Walk-In кабінах підлога рівна – відсутній поріг, типовий для стандартних рішень. Тому такі типи душових зручні для людей, які користуються ходунками та інвалідами на візках. Варто також згадати, що відкриті кабіни часто відрізняються великими розмірами. Завдяки цьому ми можемо встановити додаткові елементи, такі як різноманітні ручки та сидіння і мати свободу пересування.


Функціональність та підтримка чистоти Walk-In кабін.


Душову кабіну Walk-In легше чистити, ніж класичну - тут немає рейок, вигинів та важкодоступних кутів і роликів. У порівнянні з традиційними кабінами, вони не мають елементів, які можуть зношуватися (ролики, петлі).

До того ж монтаж такої кабіни дуже простий. Однак потрібно звертати увагу на якість скла – воно має бути загартованим (з міркувань безпеки), але також варто вибирати скло, покрите спеціальним покриттям, стійким до накипу і плям. Як результат, воно буде блискучим чистим з мінімальними зусиллями з нашого боку.

Ми сподіваємось, що ми довели, що душова кабіна Walk-In – ідеальне рішення як для більших, так і для маленьких ванних кімнат. Стильний дизайн та комфорт використання роблять це цікавим рішенням для тих, хто цінує універсальну внутрішню обстановку, а також для людей з проблемами мобільності.


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page