top of page

Як обладнати сучасну ванну кімнату в 2021 році?

Стиль, функціональність, довговічність і комфорт - ось чим повинна виділятися сучасна ванна кімната. Щоб влаштувати все це, варто зупинитися на елементах обладнання, які поєднують усі ці особливості. І любителі купання у ванні, і ті, хто віддає перевагу душовим, знайдуть тут щось для себе. На що ви зробите ставку - вражаюча ванна, феноменальна вбудована кабіна чи, можливо, дизайнерське сидіння для душу? Ось огляд новинок марки Ravak, які ідеально підходять для сучасної ванної кімнати в 2021 році.


Яку ванну вибрати в 2021

Окремо стоячі ванни – це хіт, оскільки вони надають ванним кімнатам надзвичайно розкішний характер, перетворюючи їх на домашній СПА. Однак ванна кімната не завжди є достатньо великою, щоб можна було розмістити таку модель в центрі кімнати. Тому, щоб забезпечити свободу розташування, варто вибрати ванну Freedom W з пропозиції Ravak. Це модель, яка поєднує в собі переваги класичної та окремо стоячої ванни, і таким чином забезпечує максимальну свободу при облаштуванні ванної кімнати.

Freedom W виглядає настільки ж елегантно, як окремо стояча ванна, але її можна поставити до стіни. Тонко закруглені форми та асиметрична структура роблять її універсальним інтер’єрним елементом. Кромка також дозволяє встановити кран на 4 отвори.


Акрилова ванна в 2021 – яку вибрати

Ванна Freedom W - ідеальний вибір для людей, які шукають окремо стоячу модель. Однак яку ванну вибрати, якщо ви шукаєте модель, яка впишеться в дизайн інтер’єру 2021 року? Тут найкраще підійдуть мінімалістичні моделі, такі як Formy 01 або Formy 02. Перша з них – традиційна прямокутна ванна, характерною деталлю якої є розширення одного з довших країв - завдяки цьому вона набула сучасного характеру та практичних властивостей. Ширший край – це не тільки місце для зберігання банних приналежностей, а й місце для встановлення змішувача з водоспадом. Ванна Formy 02 – це також прямокутна модель, але завдяки відхиленню внутрішньої площини вона набула нової динаміки та дизайнерського характеру.

Ванни Formy 01 та Formy 02 є частиною повних концепцій. Що це означає? Вибравши елементи з однієї концепції, ви облаштуєте ванну кімнату в одному стилі, адже вони ідеально підібрані між собою. Готові концепції включають згадані ванни, а також умивальники, стільниці для умивальників та меблі для ванних кімнат, які ідеально їм підходять. Завдяки цьому ви можете швидко та легко облаштувати інтер’єр своєї мрії.


Любителям неочевидного дизайну і просторої зони ванни слід звернутися до асиметричних ванн. Пропозиція бренду Ravak включає в себе багато моделей, різноманітних за розмірами та дизайном, тому ви напевно знайдете таку, яка підійде вашій ванній кімнаті. Особливо заслуговує на увагу ванна Rosa II, це зручна ванна в сучасному стилі.

Характеризується передньою панеллю ергономічної форми, що полегшує вхід у ванну, а також широким, рівним дном та інтегрованим сидінням. Ширина ванни в районі плечей становить 105 см, а її довжина, залежно від обраного розміру, до 170 см – це забезпечує винятковий комфорт при купанні і робить ванну кімнату місцем повсякденного відпочинку. Ванна Rosa II є частиною готової концепції Rosa, яка дозволяє організувати цілісний інтер’єр у обраному стилі.


Зручна душова кабіна в 2021

Душ може бути швидким та освіжаючим, або, навпаки, зігріваючим та розслаблюючим. Любителі душу, однак, знають, що в душовій кабіні іноді буває тісно і незручно. Як можна це виправити? Вибирати простору душову кабіну! Це дуже популярне рішення виглядає феноменально і ідеально вписується в сучасні ванні кімнати. Серед новинок бренду Ravak – душова кабіна Walk-In Double Wall, яка дозволяє створити розкішний душовий простір з двох суцільних скляних стін. Стінки мають товщину 8 мм і доступні шириною від 60 до навіть 160 см – тож ви самі вирішуєте, якого розміру буде ваша зона душу і наскільки широким буде вхід. Щоб ідеально відповідати кожному елементу дизайну ванної кімнати, можна вибрати кронштейни з полірованого алюмінію або модного чорного кольору.


Товари марки Ravak – це ідеальний спосіб облаштувати ефективну та функціональну ванну кімнату. Вишукані деталі змушують ванну та душову кабіну перетворитися на дизайнерський елемент інтер’єрного обладнання, підкреслюючи сучасний стиль та забезпечуючи комфорт.


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page