top of page

Підвісний унітаз з інсталяцією, як вибрати?

Щоб уникнути різноманітних проблем з ремонтом, потрібно знати певні нюанси які можуть виникнути при виборі інсталяції для унітазу. Асортимент інсталяцій досить широкий і кожна має свої певні особливості.

Перш за все, що ж таке інсталяція. Інсталяція це монтажна конструкція яка дозволяє закріпити унітаз на зовнішній стороні стіни, при цьому всі конструкційні елементи будуть сховані в товщу стіни. Ззовні Ви будете бачити тільки клавішу, знявши яку отримуєте доступ до внітрішніх деталей. Як правило інсталяція кріпится до стіни та в підлогу, якщо у Вас немає можливості кріпити в стіну - не переживайте, є спеціальні моделі які кріплятся тільки в підлогу.

Крім типу кріплення інсталяції поділяются за розміром та місцем установки. Стандартна інсталяція має приблизні розміри 112*50*12 (висота*ширина*глубина). Вона підходить в 99 випадках зі 100. Якщо ж Ви бажаєте встановити інсталяцію під вікном, чи у Вас мансардне приміщення - Ваш вибір низька інсталяція, висотою до 82см. Така інсталяція без проблем встановлюєтся в невеликих санвузлах та дозволяє економити корисний простір. Часом виникають ситуації коли унітаз треба встановити в кутку приміщення, є два вирішення такої проблеми: купити кутову інсталяцію, або докупити спеціальні кутові кріплення до стандартної інсталяції. Крім особливостей встановлення слід звернути увагу і на клавішу інсталяції, адже саме її буде видно найбільше.



Головне що слід знати - клавіші і інсталяції не є взаємозамінні, тобто придбавши інсталяцію певної фірми Ви не зможете встановити на неї клавішу від іншого виробника.




Недавние посты

Смотреть все
bottom of page