top of page

Як вибрати якісну інсталяцію?Інсталяції Geberit

Вибираємо якісну інсталяцію

У нашому сьогоднішньому пості ми зробимо об'єктивну оцінку інвестицій інсталяцію. Ми розглянемо продукцію відомого виробника, її технічні характеристики, переваги, пов'язані з функціональністю і умовами гарантії. Питання в наступному: чому саме Geberit? Якщо вам цікаво дізнатися відповідь, рекомендуємо прочитати!

Приховані рами для унітазів - це спеціальні конструкції, заховані в стіні. Сама необхідність їх укладання під гіпсокартон, на який ми зазвичай клеїмо плитки, викликає стурбованість з приводу подальшої експлуатації і ремонту можливих дефектів. Сумніви вірні, але тільки якщо ми виберемо неякісне рішення невідомого виробника на ринку. Вже відомий бренд - хороший натяк, коли треба відрізнити хорошу інсталяцію, яка прослужить багато років, від тієї, з якої будуть лавини проблем. Ви, мабуть, запитаєте: чому? Все залежить від якості - що також має відношення до ціни (але про це нижче), а також виробляє виробник продукт на своїх власних фабриках (так як Geberit) або виконує цю задачу на стороні.

Приховані рами Geberit - це продукти з багатою історією і традиціями, включені в портфель швейцарського виробника, який є лідером ринку, особливо в категорії сантехнічних і трубних установок. Рішення Geberit використовуються в промисловості, суднобудуванні, громадських приміщеннях та престижних об'єктах. Сама назва Geberit стало синонімом всієї групи цього типу, пов'язаної з надійністю і високим технічним рівнем.

Згадка про походження та досвід компанії не є незначною, оскільки купівля прихованої рами ПОВИННА базуватися на бренді. Це як Samsung, Bosch, Coca-Cola або Nike. Якщо ми хочемо бути задоволені якістю, смаком, досвідом та експлуатацією, ми вибираємо відомий і цінний логотип.


Гарантія виробника

Іншим фактором, який може визначити вибір інсталяції, є гарантія виробника. У разі Geberit, це 10 років. Він охоплює всі частини рами і бачка. Варто додати, що бачки Geberit гарантують 100% герметичність, тому що вони були створені продувкою, що на практиці означає, що резервуар зроблений цілком з однієї частини. Відсутність характерних швів на їх поверхні обмежує ризик корозійних явищ. Geberit - єдиний на ринку - надає додаткові 25 років доступності запасних частин.

• Пластиковий бак Geberit виготовляються продувкою, що забезпечує 100% герметичність.

• Geberit пропонує гарантію до 10 років!

• Geberit забезпечує додаткові 25 років доступності запасних частин.



Інсталяція для маленької ванної?

Настав час економно використовувати простір маленької ванної кімнати, що є ключовим завданням, коли мова йде про дизайн інтер'єру з обмеженим простором. З цією метою виробники вбудованих рам пропонують тонкі рішення, які займають менше місця. У разі Geberit ми маємо справу з варіантами, які, за даними виробника, мають глибину всього 8см.

Крім того варто згадати установку, з якою може впоратися будь-який майстер! Інструкції, що додаються до продукту, дуже зручні для читання, і, крім того, ви можете знайти в Інтернеті багато різних відео, що демонструють, як монтувати інсталяцію Geberit, щоб уникнути помилок.



Переваги інсталяцій Geberit:

· 50 років бездоганної репутації

· 10 років офіційної гарантії

· 25 років наявність запасних частин

· Міцна рама товщиною 2 мм, що витримує навантаження більше 400 кг

· Можливість комплектації клавішами з безконтактним змивом

· Економія води завдяки дворежимному змиву

· Можливість встановлення в кутку

· Різна монтажна висота та глибина

· Ніжки з безступінчастим регулюванням

· Змивний бачок з захистом від конденсату

· Цільнодутий бачок, що виключає протікання



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page