top of page

5 типових помилок при виборі керамічної плитки.

Обновлено: 18 нояб. 2020 г.





1. У Вас немає дизайн проекту. На сьогодні виробники пропонують просто безліч дизайнів керамічної плитки, не дивно що у всьому цьому різноманітті досить важко зорієнтуватися. Якщо Ви хочете дійсно класний результат – замовте проект дизайну заздалегідь. Наші спеціалісти з радістю допоможуть втілити ваші ідеї в життя.


2. Придбання плитки без врахування запасу. Як правило кількість потрібної плитки на 5-10% більше за чисту площу, потрібно враховувати підрізку плитки та різні непередбачувані ситуації (наприклад майстер розбив одну плитку, а Вам її якраз не вистачає).




3. Неправильно підібраний розмір плитки. Дуже поширена думка що в невеликі ванні кімнати потрібно брати маленьку плитку, це не вірно. Правильно підібрана великоформатна плитка буде виглядати краще та більш цілісно, ніж маленька плиточка з великою кількістю швів.


4. Не сприйняття темної плитки. «Воно буде здавлювати кімнату» – так думає, мабуть, більшість людей. Насправді ж з правильно підібраним освітленням темна глянцева плитка може суттєво змінити сприйняття приміщення та візуально збільшити його.





5. Затирка для швів. Можна вибрати суперову плитку, ідеально її прорахувати і вкласти, а потім все враження зіпсувати неякісною затиркою. В зоні прямого попадання води потрібно використовувати дво-компонентну затирку – з часом вона не змінює свій колір та не вбирає вологу. Якщо у Вас не однотонна плитка, то затирку вибирають під самий темний тон.





Недавние посты

Смотреть все
bottom of page