top of page

KLUDI-Німецькі змішувачі для ванної з душем де купити? Zenta SL - геометричні змішувачі для ванної.

У дизайні ванної кімнати все частіше використовуються змішувачі із прямими геометричними формами! Це ідеальна основа для чистого мінімалізму і вона чудово доповнює індустріальний, лофт або еклектичний стилі. Організовує простір, створює почуття порядку і елегантний характер для кімнати, незалежно від того, чи це форма плитки на стіні або змішувач, наприклад, з колекції німецького бренду KLUDI. Фурнітура KLUDI Zenta SL - це симбіоз прямих кутів, пом'якшених вигинами, які ідеально гармонують з модними напрямами дизайну інтер'єру. Колекція є прикладом досконалого дизайну, що поєднує в собі форму і функціональність; просуває екологічний підхід, полегшує обслуговування і вміло підкреслює красу. Що ще відрізняє її?




Змішувачі KLUDI Zenta SL - геометрія у дизайні.

KLUDI Zenta SL - проект, заснований на прямих кутах, який надихав багатьох художників і дизайнерів. У цьому випадку геометричні форми були порушені тонкими вигинами тіла, що додало візуальної легкості. Розрив з аскетикою поставив абсолютно інший напрям творчості, що не позбавляє інтер'єр сучасного стилю, а гарантує нотку затишку. Ця виразна пропозиція виділяється на тлі кераміки у ванній кімнаті, контури якої позначені квадратами і прямокутниками. Цей ефект також посилюється завдяки блискучій хромованої поверхні, яка завдяки професійним процесам обробки та шліфування, а також поліровці вирізняється винятковим сяйвом. Велика пропозиція включає продукти, призначені для зон ванни, раковини і душа, що забезпечує повну взаємодоповнюваність і узгодженість.

Змішувачі для ванни KLUDI Zenta SL є продуктами з портфоліо німецької марки KLUDI. Компанія існує на ринку з 1926 року. У своїй діяльності компанія орієнтується в першу чергу на якість, пов'язану з кожною областю діяльності. Це орієнтація на кращі виробничі інгредієнти, професійні знання, співробітництво з фахівцями галузі та розвиток. Рушійною силою KLUDI є інновації, укладені в хороший дизайн, які підвищують зручність використання і, крім того, стають окрасою інтер'єру. Колекція KLUDI Zenta SL являє собою гібрид інноваційного дизайну з сучасними тенденціями.


Сучасна ванна кімната із змішувачами KLUDI Zenta SL.


Змішувачі KLUDI Zenta SL - стануть прекрасним доповненням інтер'єру, освоєного модними оздоблювальними матеріалами, такими як плитка з імітацією бетону, каменю, цегли, металу та дерева. Змішувач KLUDI Zenta SL додасть характер кімнаті.


Досконалість форми відповідає раковині.


Фахівці бренду KLUDI - працюючи над практичною стороною пропозиції - створили моделі, адаптовані до будь-яких умов ванної кімнати. Цей специфічний мікроклімат вимагає прийняття рішень, які гарантують комфорт використання. Неправильно підібраний змішувач для умивальника може перешкодити повсякденній гігієні, викликати розбризкування води і, отже, викликати горезвісні перешкоди і вічні проблеми. Тому KLUDI Zenta SL - це рішення з різною висотою - від невеликих пропозицій висотою 75 мм, які будуть працювати в разі невеликих кутових або підвісних чаш, розташованих в просторі ванної кімнати в блоці або призначених для гостей, до більших версій арматури з висотою 100 мм, 220 мм або 240 мм.


Змішувач Kludi Zenta SL і його практичні переваги.




Індивідуалізація в області мийки - це ще не кінець можливостей змішувачів KLUDI Zenta SL. Виробник - в разі змішувачів для ванни і душа - розмістив корпус якомога ближче до стіни, щоб заощадити місце і створити якомога більше простору в душовій. Прикладом оптимального використання зони миття є також змішувач для раковини KLUDI Zenta SL з високим поворотним виливом з боковим управлінням. Завдяки цьому ви можете легко направляти потік, пристосовуючи його до ваших потреб.

Функціональність всіх продуктів з логотипом KLUDI також розширена за рахунок економічних аераторів M 24 x 1, завдання яких полягає в аерації потоку і, отже, в зниженні споживання води і скорочення витрат. Їх особлива конструкція також забезпечує ефективне видалення вапняку, що значно подовжує термін служби батареї і полегшує очистку.


Kludi Zenta SL -турбота про охорону природних ресурсів.


Перевагою змішувачей KLUDI Zenta SL є також функція EcoPlus. Це гарантує, що холодна вода витікає в середньому положенні ручки. Тільки після переміщення її вліво відбувається процес змішування гарячого і холодного потоку.







Недавние посты

Смотреть все
bottom of page