top of page

Безобідковий унітаз чому краще за традиційний?

Обновлено: 28 июл. 2023 г.

Пояснюємо відмінності.

Швидке і просте прибирання в туалеті без використання агресивних хімікатів – чи можливо це? Так, з новою технологією унітазів без обідка ви заощадите не тільки час, а й гроші. Унітази без обідка потребують набагато менше води в порівнянні з традиційними моделями, що дає реальну економію коштів. Чим ще відрізняються чаші без обідка від старих моделей?


Унітази – що про них варто знати.




Унітаз – один з найважливіших предметів в кожній ванній кімнаті і туалеті. Хоча при проектуванні інтер'єру ми зазвичай орієнтуємося на вибір душової кабіни, ванни і умивальника, саме добре підібраний унітаз має вирішальне значення для комфорту, функціональності і зручності використання санвузла.

Унітази повинні бути міцними і якісними. Більшість сучасних моделей виготовляються з міцної сантехнічної кераміки. Сучасні моделі унітазів прості в установці. Сама конструкція також важлива, оскільки вона запобігає розбризкуванню води і сприяє ефективному омиванню внутрішньої частини унітазу.

Ви можете вибирати між класичними унітазами і моделями без обідка. Для останніх характерна особлива конструкція, позбавлена ​​коміра на внутрішньому краї унітазу. Також існує поділ в залежності від способу установки: унітази підлогові і унітази підвісні. Підвісний унітаз вимагає установки прихованого каркаса, всередині якого захований бачок.


Унітаз без обідка – основна інформація.




Головна відмінність – в конструкції самої чаши. Унітаз без обідка відрізняється від класичних, раніше відомих моделей, головним чином конструкцією верхньої частини. Внутрішня частина також має дещо інший контур, щоб забезпечити ефективне ополіскування без розбризкування води.

Обід в традиційних чашах запобігає витіканню води, але бруд, в тому числі небезпечні бактерії, накопичуються в важкодоступному місці глибоко всередині обода. Унітаз без обідка не має поверхонь, які можуть ускладнити підтримання чистоти. Крім того, керамічна поверхня чаш без обідка часто покривається гідрофобними покриттями, що запобігають осідання бруду.




Унітаз без обідка – як він працює.

Особлива конструкція дозволяє розподіляти воду по всій чаші. Важливо відзначити, що такі моделі вимагають менше води для ефективного змиву, ніж унітази традиційної форми. І неважливо, чи буде це підлогова модель або підвісний унітаз. Вода ефективно досягає всіх куточків і видаляє забруднення. За словами користувачів, при використанні унітазів без обідка є помітна різниця, яка в основному стосується естетики та рівня гігієни. Але економія, отримана за рахунок більш низького споживання води, дійсно призводить до більш низьких рахунків за комунальні послуги.


Переваги унітазу без обідка.


Хоча унітази без обідка з'явилися на ринку порівняно недавно, вони швидко набирають популярність. І це не дивно. Список їх переваг довгий і набагато переважує нечисленні недоліки.

· Естетичність і сучасний дизайн – багато користувачів вважають, що моделі без оправи просто набагато красивіше традиційних. Підвісні унітази без обідка особливо рекомендуються для невеликих і середніх ванних кімнат в сучасному стилі.

· Економія води – завдяки особливій структурі вода всередині чаші розподіляється трохи інакше. Це означає, що для більш ефективного змиву унітазу використовується менше води. Вода не розбризкується, а бруд не накопичується в важкодоступних місцях.

· Легко чистити – конструкція без обідка повністю виключає ризик появи небезпечних для здоров'я забруднень, які осідають під заокругленим краєм корпусу.


Установка унітазу без обідка у ванній підвищує безпеку. Це особливо важливо, коли маленькі діти користуються туалетом. Простота забезпечення чистоти в зоні туалету підвищує рівень гігієни в приміщенні на щоденній основі, одночасно захищаючи самих маленьких від контакту з шкідливими для здоров'я бактеріями і вірусами.






Недавние посты

Смотреть все
bottom of page