top of page

Вишукана мозаїка від CERRAD 2022.

Одним з ефективних інструментів для створення цікавого дизайну є мозаїка. Вона ефектно виглядає не тільки у вінтажній ванній кімнаті. Мозаїка також може бути частиною кухні або розкішної вітальні. Як її правильно використати в дизайні? Ось 5 прикладів із CERRAD.

1. Мармур у міні-версії

Мармур зазвичай асоціюється з великими плитами з площею, повною тонких жилок. Особливо білий варіант має потенціал, адже його кольори використовуються для оптичного збільшення кімнати, зберігаючи при цьому елегантність. Однак, вибираючи дорогоцінний камінь або його імітації у білій версії, не потрібно покладатися лише на широкоформатні плити. Також можна отримати сліпучий результат використовуючи мозаїку.

Щоб утеплити декор, в якому панують білі мармурові візерунки Calacatta, використовуйте дерево та композицію приглушених тонів. У свою чергу, для ексклюзивності зробіть ставку на контрастні відтінки у вигляді чорних меблів і темних підлог або відтінки зеленого, бордового або темно-синього. Світлий фон посилить контури та поглибить отриманий контраст, надаючи ефектний візуальний ефект! Ви підкреслите це, вибравши аксесуари в кольорі золота; змішувачі для ванної кімнати та прикраси.

Лео кераміка Cerrad, Церрад, купить плитку церрад, клинкер церрад

2. Ідея розкоші в невеликій формі

Очевидна пара для мармуру - золото! Такий дует - це рецепт декору з темою гламуру. Все, що вам потрібно, - це кілька блискучих деталей, класичне поєднання чорного і білого і сліпучий ефект готовий. Однак це не єдиний спосіб використання цього дорогоцінного металу! Можна також використати мозаїку Calacatta Gold від Cerrad, яка акцентується у відтінках білого та сірого, з розсипом золотих елементів. Це стане гарною базою, і перетвориться на модерністський фон, де панує порядок і гармонія.

Використовуйте мозаїки як прикраси для стін за ванною або простір між стільницею та кухонними шафами. Щоб не затьмарити їх красу, вибирайте гладкі меблеві фасади та мінімалістичні прикраси. Завдяки цьому мозаїка стане стильною ювелірною композицією.

Лео кераміка Рівне, купить плитку Ровно, церрад краща ціна.

3. Камінна мозаїка

Рельєфна поверхня, що імітує скелю, представлена ​​у вигляді тонкої мозаїки, навіть підкреслить конкретні поверхні кухні або ванної кімнати - навіть якщо вона займає лише її частину. Так буде і з Masterstone Graphite. Привабливий візерунок створить інтер’єр, ніби вирізаний із каменю.

Графітний тон Masterstone, доповнений тонкими потертостями, може виділити зону душу або перетворитися на декоративну смужку, що проходить уздовж стін. Її темний колір ідеально поєднується з металевими аксесуарами, чорною керамікою. Щоб оживити декор, використовуйте зелені кольори - їх наявність посилить природну атмосферу композиції.


4. Бетон розміром XS

Цей практичний матеріал заповнює простір сучасних будинків і асоціюється з фабричною атмосферою. У варіанті мозаїки Softcement Silver він також може бути фоном лофту, еклектики або навіть класичного декору. Імітаційний бетон у трьох відтінках сірого від Cerrad можна поєднувати з деревом, цеглою або каменем, а також м’якими на дотик матеріалами, які зігріють декор. З точки зору кольору краще за все використати нейтральний білий, пастельно-синій або бежевий, а також насичений і сміливий: зелений, темно-синій або чорний.


5. Темна сторона мозаїки

Ви віддаєте перевагу інтер'єру з характером? Імітація темного мармуру з густо розсипаним золотим кольором Marquin Gold – ваш вибір! Ці чорні плитки підкреслять стильний характер інтер’єру та дозволять створити інтимну атмосферу, сприятливу для відпочинку. Якщо ви є власником невеликої ванної кімнати, використовуйте їх як акцент - деталь, яка підкреслить декор, але в той же час не переповнить все, наприклад, за дзеркалом або в душовій кабіні. На більшій площі мозаїка Marquina Gold може бути домінуючою рисою. Він відповість там за враження розкоші та відчуття ексклюзивності.

З чорним мармуром ідеально поєднуються дерево, скло, або за принципом протилежностей - білий камінь. Кольоровим доповненням можуть бути приглушені коричневі, а також молочні відтінки та спокійні сірі. Враховуючи золоті лінії, які виділяються на поверхні плитки Marquin Gold, золото стане ідеальною кульмінацією дизайну.

Мозаїка, лео керіміка Мозаїка.

Мозаїка - це ювелірна прикраса інтер’єру. Хоча вона і відрізняється своїм невеликим форматом, проте гарантує приголомшливий ефект, навіть якщо кількість обмежена поверхнею стіни над раковиною у ванній кімнаті або стільницею на кухні. Це тип облицювання, який прикрашає, покращує пропорції, надає характер і відкриває ряд декоративних можливостей. Її використання - це завжди спосіб створити оригінальний інтер’єр!


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page