top of page

Душова кабіна Walk-In: що це?

Душова кабіна Walk-In: що це?


Душова кабіна Walk-In виготовлена ​​зі скляних панелей та декоративних деталей. Залежно від планування ванної кімнати, кабіна може складатися з однієї, двох або трьох стінок. Використання відкритої кабіни дає безліч можливостей - дозволяє інтегрувати душовий простір у невеликі ванні кімнати площею в кілька квадратних метрів.

Приймаючи рішення щодо цього типу кабіни, ви не повинні забувати про кілька важливих питань. Питання опалення є важливим. Повітря у відкритій кабіні нагріваються повільніше. Тому варто подумати про теплу підлогу, щоб забезпечити оптимальну температуру у ванній. Також потрібно провітрювати ванну кімнату. Остання деталь: вирівнювання підлоги. Кабіна повинна розташовуватися там, де ви підготували нахил приблизно 1,5 см на метр кабіни і точковий або лінійний злив - це запобіжить накопиченню води на підлозі. Це основна характеристика душових кабін Walk-In. Зараз ми представимо переваги цього типу кабін.



Можливості облаштування та естетика кабін Walk-In.

Завдяки простоті дизайну кабінка Walk-In задовольнить любителів сучасного стилю. Більше того, вона також буде ідеально підходити для скандинавської або класичної ванної кімнати. Якщо ми хочемо виставити в інтер’єрі цікаві меблі або плитку.

Душова кабіна привносить у ванну кімнату багато світла та легкості, оскільки вона в основному виготовлена ​​зі скла.


Функціональність та підтримка чистоти кабін Walk-In.

Таку душову кабіну легше чистити, ніж класичну - в ній немає рейок, вигинів, важкодоступних місць.

У порівнянні з традиційними кабінами, Walk-In мають менше елементів, які можуть зношуватися (ролики, петлі).



Однак слід звернути увагу на якість скла - воно має бути загартованим (з міркувань безпеки), але також варто вибрати скло, покрите спеціальним полімерним покриттям, стійке до накипу і плям. Як результат, скло буде блискуче чистим з мінімальними зусиллями з нашого боку.

Ми сподіваємось, що ми довели, що душова кабіна - ідеальне рішення як для більших, так і для маленьких ванних кімнат. Стильний дизайн та комфорт у використанні роблять це цікавим рішенням для тих, хто цінує універсальну обстановку.


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page