top of page

Керамогранітна плитка у ванній – чому її варто вибрати?

Керамогранітна плитка (керамограніт) – це вид облицювання, який дуже популярний в інтер’єрах ванних кімнат. Цей матеріал має ряд переваг, які роблять його вибором на довгі роки. Разом з експертами ЛеоКераміки ми пояснюємо, чому керамогранітна плитка – це універсальне та позачасове рішення, яке дозволить вам облаштувати ванну кімнату модно та стильно.


Керамогранітна плитка – стійка і довговічна.


Керамограніт – це суміш каоліну, кварцового піску та інших мінералів і належить до видів кераміки. У процесі виробництва його пресують, а потім обпалюють. Характеризується високою твердістю, низьким водопоглинанням та морозостійкістю, тому його можна класифікувати як матеріал із широким спектром застосування. Завдяки своїм протиковзким властивостям і високій стійкості до вологи, він ідеально підходить для використання в приміщеннях, таких як ванні кімнати або кухні. Керамогранітна плитка – хороший вибір, якщо ви хочете отримати довговічне рішення, яке залишатиметься стійким до стирання та механічних пошкоджень.


Догляд за керамогранітом.


Популярні керамогранітні плитки не тільки довговічні, але й невибагливі в плані обслуговування. Вони належать до практичних оздоблювальних матеріалів, які, крім високої стійкості до експлуатації, характеризуються поверхнею, яка легко миється і стійка до хімічних речовин. Можна почистити керамограніт ганчіркою з теплою водою або м’яким миючим засобом. Інший варіант – побутові чистячі засоби або пароочисник, які ефективно видалятимуть бруд без необхідності використання хімічних речовин.


Керамограніт – ваш шлях до сучасної ванної кімнати.

Окрім переваг, пов’язаних з технічними властивостями керамограніту, цей тип плитки має ще багато інших сильних сторін, що визначають її перевагу перед іншими рішеннями. Перш за все, керамограніт – це стильне та позачасове рішення для всіх типів інтер’єрів – він чудово імітує дерево, мармур або бетон, відрізняється сучасним дизайном. Ви можете легко створити з ними як монументальні композиції у просторих інтер’єрах, так і оригінальні композиції, які оптично збільшать навіть дуже маленькі кімнати.


Дерево в стилі природи.


Керамогранітна плитка має багато переваг – одна з них – це здатність ідеально відтворювати природні мотиви, такі як дерево та його неправильна структура. З цієї причини її рекомендують застосовувати у ванних кімнатах, де не використовується натуральне дерево.


Класичний мармур.


Білий мармур, покритий темними прожилками, вважається класикою жанру. Однак натуральний мармур важкий та незручний в обслуговуванні – він вимагає регулярного догляду та має низьку стійкість до забруднень та зміни кольору. Недаремно його імітації є рішенням, яке так охоче використовують у ванних кімнатах, кухнях та вітальнях. Мармурова керамогранітна плитка не вимагає додаткового догляду. Верхній шар, який її покриває, є чудовим бар’єром для вологи та бруду.

Керамогранітна плитка, що імітує мармур, чудово підійде у світлій ванній кімнаті, оформленій у класичному або нью-йоркському стилі, але також вона буде оригінальним рішенням у сучасних аранжуваннях ванних кімнат та просторів, натхненних безсмертним вінтажним стилем. Остаточний характер облаштованого інтер’єру багато в чому залежить від обраних вами меблів та аксесуарів.




Тяжкість бетону.


На візуальному рівні керамогранітна плитка чудово відображає шорстку структуру бетону. Сірий бетон – це універсальний декор, який може стати приглушеним фоном для більш виразних меблів, наприклад, меблів та аксесуарів у чорному та золотому кольорах. Імітаційні властивості керамограніту дозволяють створювати будь-які композиції, що в свою чергу тягне за собою безліч можливостей.






Тераццо в сучасному вигляді.


В даний час натхнення зі стилю минулого століття та переосмислення відомих мотивів є рішенням, яке набирає все більшої популярності. Керамогранітна плитка з тераццовим малюнком є не лише посиланням на стиль епохи, але й універсальною пропозицією, яка буде добре виглядати в композиціях, що поєднують різноманітну естетику. У ванних кімнатах її можна поєднувати з класичним або мармуровим каменем.




Недавние посты

Смотреть все
bottom of page