top of page

Дизайн ванної кімнати 2020: яка модна плитка для маленької ванної?

Обновлено: 18 нояб. 2020 г.

Новинки від Ceramika Paradyż

Початок нового десятиліття - прекрасна пора для змін - у тому числі і дизайну інтер'єру! Так що, якщо ви довго думали про метаморфозу у ванній, може бути, прийшов час реалізувати плани вашої мрії? Останні тенденції дизайну інтер'єру все ще вагаються серед оригінальних, виразних колірних поєднань - золота, срібла і металевого графіту. Так що тут багато блиску і уваги до складних деталей. Разом з Ceramika Paradyż ми вирішили ближче познайомитися з колекціями плитки, які ідеально відповідають модним тенденціям дизайнерів. Останні серії в асортименті компанії - глибокий уклін до оригінального дизайну, наповненого міським шармом, сріблястою витонченістю або гламурним блиском зі східними мотивами.



Між східною і класичною естетикою

Уявіть собі елегантний і яскравий інтер'єр, залитий тонким золотим сяйвом. Тут є трохи східної магії і трохи збалансованої пишноти, що також буде чудово виглядати в палацових аранжуваннях. Колекція Shiny Lines, як випливає з назви, звертає увагу на ледь вловимі візерунки і мерехтливі відображення. Це комбінація геометричних варіацій і орнаментальної стилістики, яка залишається дивовижною і надзвичайно ефективною. Таким чином, тут у нас є як шестикутні форми, так і класичні плитки з прямокутної, злегка витягнутої формою, 29,8 х 89,8 см. Форми шестикутника доступні як в міні, так і в максі формах, що дозволяє створювати різні поєднання в різних форматах. Варто зазначити, що цей тип кольору чудово поєднується з молоком, порцеляновою фурнітурою і золотими аксесуарами.

Колекція Shiny Lines, створена до 30-річчя Ceramika Paradyż, також містить багатство срібла і сірого. Кам'яні матові поверхні, покриті блискучими прожилками, сподобається цінителям неочевидних зв'язків, хто вагається десь між природною естетикою східного SPA і сучасними мегаполісами.











Надихаюча подорож у світ природи

Ви мрієте про антураж ванної кімнати, натхненний багатством природи і стихій прямо з холодної Півночі? Обов'язково ознайомтеся з колекцією Elegant Surface. Там ви знайдете незвичайні, контрастні сполуки, десь між чорним, білим і цілим морем сірого. На цей раз дизайнери Paradyż зосередилися на злегка абстрактних формах, що відносяться до світу природи. Таким чином, ви знайдете візерунки, що нагадують про ніжні морські хвилі, а також геометричні, правильні візерунки, натхненні тріщинами льоду і морозним розписом фантастичних композицій на вікнах. Одна з останніх колекцій Ceramika Paradyż, Elegant Surface, - це як настінна плитка у форматі 29,8 x 89,8 см, так і квадратні елементи підлоги в форматі 59,8 x 59,8 см. Крім того, безліч незвичайних дизайнів, кольорів, структур і поверхонь дозволить вам створити багату й унікальну композицію. Цей вид естетики буде ідеальним в сучасних, мінімалістських інтер'єрах з тонким гламурним контуром або - в поєднанні з теплом дерева і затишними матеріалами, в просторах, організованих в скандинавському дусі.



Піднесений міський шик

Колекція Pure City - це інтригуюча подорож прямо в серце великого, яскравого міста. На цей раз дизайнери Paradyż шукали натхнення серед вулиць великих мегаполісів, естетику американських квартир і сучасні характерні пентхауси. Тут немає місця для компромісу - він аскетичний, мінімалістичний і з стилем. Ви можете вибрати між прямокутною плиткою, стиль якої відноситься до кам'яних поверхонь, мерехтливим фасадам будівель з графітовим відтінком і печворком, а також геометричною матовою мозаїкою в тонких сірих тонах. Завдяки таким комбінаціям ви створите модний, неочевидний простір з певною міської нотою.



Нью-Йоркський лофт

Інтригуюча сучасна індустрія панує в колишніх постіндустріальних інтер'єрах, і саме вона надихнула дизайнерів Ceramika Paradyż на створення колекції Industrial Chic. Завдяки представленій лінійці плиток ви створите класну і в той же час невибагливу ванну кімнату. Зоряні плитки в різних відтінках сірого. У нас також є посилання на мотив зношеного цементу і модного картатого листового металу. У компанії такого роду естетики чорні акценти будуть фантастичними. Проте, спраглі до сріблястого блиску можуть вибрати блискучі хромовані покриття. Завдяки такому поєднанню ви зможете спроектувати ванну ніби прямо з нью-йоркського лофту, розташованого десь в колишніх фабричних приміщеннях району Сохо!

Якщо вам важко самому облаштувати ванну кімнату, почніть Новий рік з новою концепцією дизайну інтер'єру! Дизайнери Ceramika Paradyż пропонують свіжі і сумісні з сучасними канонами рішення, і в той же час дивно вічні. Завдяки різноманітності стилів кожен знайде щось для себе - починаючи від шанувальника декоративних прикрас, закінчуючи цінителем поєднань, натхнених природою.



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page