top of page

Як замовити кабінку за індивідуальними розмірами? Унікальний дизайн кабін Radaway.

Персоналізація є все більш популярною тенденцією серед покупців, що купиють та будують житло. Клієнт більше не цікавиться лише стандартними рішеннями, а очікує пропозицій, що відповідають його індивідуальним вимогам, стилю життя та особистості. Він хоче отримати унікальний, оригінальний та модний продукт, але також дбає про комфорт під час використання.


Маючи на увазі потреби наших клієнтів, ми поєднуємо два елементи у пропозиції Radaway - естетику та функціональність. Ми пропонуємо нестандартні рішення - програмну програму "Індивідуальне виготовлення" та послугу лазерного гравірування. Завдяки першому варіанту, тобто програмі «Індивідуальне виготовлення», ми можемо адаптувати душову кабіну до будь-якої ситуації, незвичного планування інтер’єру чи його розмірів. Замовник може сам вибрати модель, а наші менеджери допоможуть адаптувати її. Кабіна на замовлення стає надзвичайно функціональною.


У свою чергу, роль цікавого декору ванної кімнати може зіграти оригінальне гравірування, нанесене на скло. У сервісі лазерного гравірування ми можемо застосувати будь-який візерунок до скла кабіни. Клієнт може вибрати його з нашої бази даних або надати власний дизайн. Технологія гравіювання, яку ми пропонуємо, гарантує довговічність - незважаючи на те, що пройшов час, мотив залишається настільки ж інтенсивним, як і на початку. Крім того, захисне покриття EasyClean®, нанесене зсередини вітрового скла, захищає кабіну від забруднень.



Ми сподіваємось, що ми довели, що душова кабіна - ідеальне рішення як для більших, так і для маленьких ванних кімнат. Стильний дизайн та комфорт у використанні роблять це цікавим рішенням для тих, хто цінує універсальну обстановку.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page