top of page

Тенденції дизайну інтер’єру осінь-зима 2020/2021

За вікном осінь, а в інтер’єрах нові тенденції! Листопад - ідеальний місяць для освіження інтер’єру квартири, в якій досі панують літні кольори та аксесуари. Що буде модним у цьому сезоні? Зустріньте 5 провідних тенденцій дизайну інтер’єру для зими 2020/2021!

1. Кольори інтер’єру для зими 2020/2021 - повернення бежевого

Які кольори інтер’єру будуть модними взимку? Найближчі місяці будуть відзначені нейтральною палітрою кольорів, в якій головним є бежевий. Роками тому він був відомим, сьогодні він вважається наймоднішим кольором в Instagram. Бежеві інтер’єри, як і бежеві стилізації, радують елегантністю, простотою та позачасовим характером.

Тенденції 2020/2021 наполягають на загальному бежевому вигляді. У модних інтер’єрах поєднуються різні відтінки бежевого: від кольору піску та кави з молоком до ароматної карамелі та пряної кориці. Разом вони створюють чуттєву та зігріваючу суміш - ідеально підходять для холодних днів.

Оформляючи бежевий інтер’єр ретельно підбирайте аксесуари. Постеліть перед диваном пухнастий килим. Кераміка, виготовлена ​​вручну, особливо керамічний посуд, посуд зі скла та глини, ідеально підійдуть для декору. Вітальню та спальню можна прикрасити композиціями з сухих та живих рослин. В елегантних інтер’єрах варто використовувати блискучі акценти, золоті або срібні ручки, рами для дзеркал або фоторамки.


2. Інтер’єрні тенденції 2020/2021 - стиль бохо

Цього сезону в інтер’єрі переважає стиль бохо. Оформлений у цьому стилі простір спонукає до розслаблення та покращує настрій. В зимові дні це дозволяє забути про погоду надворі і перенести свої думки на сонячний пляж.

Стиль бохо дуже різноманітний. Найчастіше він поєднується зі скандинавським стилем, створюючи ідеальне поєднання сучасних форм та етнічних прикрас. Інтер’єри, оформлені у стилі сканді бохо, вимагають більшої стриманості у виборі кольорів та аксесуарів, але вони також більш затишні та охайні. Вони засновані на використанні природних матеріалів, яскравих кольорів, живих рослин, тканих аксесуарів та меблів. Таким чином, вони є ідеальним вибором для невеликих квартир, де немає місця темним кольорам та масивній техніці.


3. Тенденції дизайну на зиму 2020/2021 - в дусі еко

Поряд зі стилем бохо відроджується мода на ткані аксесуари. Інтер’єри вкотре прикрашають вироби з лозового плетіння, елегантне віденське ткацтво, і перш за все вироби з ротанга, бамбука, листя банана або морської трави. Якщо неможливо використати природні матеріали – обирайте імітацію. Особливо на кухнях та у ванних кімнатах, де шпоновані стільниці замінюються міцними композитами та конгломератами, а замість дерева та натурального каменю з’являються керамогранітні плитки великого формату.


4. Тенденції інтер’єру зими 2020/2021 - вінтажний дизайн

Вінтажний тренд набирає обертів із сезону в сезон. Ми хочемо жити в дусі еко, і в той же час оточувати себе унікальними предметами. Облаштовуючи інтер’єр старовинними елементами, слід дотримуватися міри. Інакше квартира буде схожа на музей чи тісний безлад. Ви отримаєте найкращий ефект, поєднавши старі меблі та аксесуари з сучасними елементами декору.


5. Тенденції меблів на зиму 2020/2021 – плавні форми

Відповідно до меблевих тенденцій зими 2020/2021 років, у наших будинках буде більше меблів з м’якими, обтічними формами. Диванам і кріслам надають округлі форми, а прямокутні пуфи і столи замінять на моделі з циліндричною формою. На стінах все частіше з’являються круглі дзеркала, а світильники набувають форми скляних кульок. Дивани, пуфи та крісла, покриті блискучим оксамитом, все ще в моді. Сірі дивани замінять на моделі насичених кольорів, такі як гірчично-жовтий, морський темно-синій або пляшковий зелений.


Тенденції дизайну інтер’єру взимку 2020/2021 року є відповіддю на нагальну потребу в стабільності та безпеці. Приглушені кольори, натуральні матеріали та обтічні форми створюють враження гармонії та затишку. Квартира призначена для притулку, де ми можемо вільно висловлюватися, грати, працювати та відпочивати.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page