top of page

У тебе у ванній кімнаті тепло та затишно? Рушникосушки для ванної кімнати - яку вибрати?

Обновлено: 10 нояб. 2021 г.


Для чого потрібена рушникосушка у ванній?

Чи потрібно це також, якщо в кімнаті є тепла підлога?


Рушникосушки можуть бути виготовлені з різних матеріалів, наприклад, алюмінію і міді, але найдовговічнішими є сталеві моделі. Важлива і якість обробки - найкращі фарбовані вироби є надійним порошковим методом, який забезпечує відмінне покриття і гладку поверхню навіть після багатьох років інтенсивного використання.



Яку рушникосушку для ванної кімнати вибрати?


Типи приладів

Різні моделі рушникосушок для ванної кімнати відрізняються за функціональністю форми, естетикою виконання, способом електропостачання. Найчастіше прилад підключають до водопроводу. Однак якщо радіатор не входить в дизайн ванної кімнати і необхідно його підігріти, не потрібно робити дорогий ремонт. У такій ситуації найкращим рішенням стане модель з електричним живленням.



Рушникосушка у ванній кімнаті - важливий елемент інтер'єру.


Щоб вирішити проблему незручного холоду, після виходу з ванни або постійно мокрих рушників, варто розмістити у ванній кімнаті відповідну рушникосушку. Пристрій виконує в ванні декілька функцій.

Перш за все: рушникосушка обігріває ванну.

Ви можете встановити температуру, яка дозволить вам насолоджуватися теплою атмосферою в кімнаті, коли виходите з душу. Якщо влітку холодний душ на вулиці не є проблемою, то взимку чи восени він стає надзвичайно сильним. Оптимальна температура у ванній зазвичай вище, ніж в інших кімнатах квартири, і становить 23-24 градуси за Цельсієм.



По-друге: можна використовувати як сушарку.

Підвішені на ній речі швидко висихають, і вам не доведеться виставляти спеціальну конструкцію для прання у вітальні. Також після ванни на рушникосушку можна повісити рушник, і проблема вогкості і неприємний запах зникне.


По-третє: рушникосушка допоможе підтримувати належний рівень вологості

Інтер’єр ванної кімнати піддається частому контакту з водою і може бути дуже туманним. Це, в свою чергу, може призвести до появи цвілі або грибка. Вони не тільки виглядають неестетично, але і шкідливі для здоров’я.


На відміну від водяних,

електричним рушникосушками можна користуватися цілий рік. Також водяну рушникосушку можна переобладнати в комбіновану, докупити електричний тен з терморегулятором.



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page