top of page

Чому не варто робити ремонт без проекту?




1.Ви ніколи не робили ремонт.

Недосвідчена людина робить більше помилок - якщо ви хочете все робити самі, будьте готові до витрат на їх виправлення.



2. Ви нічого не знаєте про ергономіку.

До дизайнера варто звернутися хоча б для того, щоб зробити планування і робочі креслення для будівельників - інакше пізніше може виявитися, що розетку закриває шафа або меблі не підходить за розмірами




3. Ваш бюджет не гумовий. Профі підкаже, де і як можна заощадити, а де не варто, і підшукає потрібні матеріали. Не всім подобається всі вихідні проводити в магазинах і на будівельних ринках.



4.У вас немає чіткого уявлення про бажаний результат. Вам подобаються різні ідеї, взяті з журналів, телепередач і побачені у знайомих. Відібрати з цього різноманіття тільки потрібне і грамотно його скомпонувати - і є завдання дизайнера.



5. Ви не можете пояснити завдання продавцям і підрядникам. Часто навіть самому сумлінному продавцеві будматеріалів складно розібратися в тому, який у вас інтер'єр і яку атмосферу ви хочете в ньому створити. Без креслень і візуалізацій доведеться пояснювати це «на пальцях». І навіть в цьому випадку поняття про красу залишається суб'єктивним.



6.Ви хочете виправити геометрію простору. Скільки б не було квадратів, їх завжди не вистачає. Дизайнер знає, як краще підняти або опустити стелю, розширити простір за рахунок візуальних ефектів, витягти максимум з наявного.



7. Ви любите, коли все йде за планом. Дизайнер і проект допомагають внести систему в той хаос, який вирує на об'єкті. Проект - це план дій, який веде вас і будівельників у правильному напрямку.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page