top of page

Чи варто встановлювати чорну сантехніку?

Чорна сантехніка в інтер'єрі ванної, плюси і мінуси.


Думаючи про ванну, подумки ми зазвичай уявляємо білу кераміку і яскраву плитку. Зазвичай це царство пастелі, сірого і всіх видів бежевого кольору. Опозицією до цих тонів є чорний - сильний, інтенсивний тон, потенціал якого досі відкривають його прихильниками. Втім, є й ті, хто стверджує, що чорний колір зарезервований тільки для просторих інтер'єрів, де його слід використовувати з мірою і розумом. Це міф! Ванна в чорному означає оригінальність, а власникам невеликих кімнат не треба повністю здаватися. Щоб довести це ми представимо деякі докази.


Чорна ванна та її потенціал.


Чорний колір, який використовується у великій кількості, може трохи перекрити інтер'єр. Однак він - як і білий - надзвичайно універсальний, отже, ця сила оптичної мінімізації може бути ефективно приручена використанням інших матеріалів і кольорів. Відтінок буде добре поєднуватися з пастеллю, що допоможе висвітлити інтер'єр, а також темні або неонові тони. Перший підсилить його таємничий характер, другий підбадьорить його і оживить. Укладання стін і підлог комбінаціями чорного в основній ролі або гри з аксесуарами - не єдиний спосіб досягти модного ефекту. Інша ідея полягає в тому, щоб перенести центр уваги до сильного акценту у вигляді ванни.

Чорно-біла ванна Excellent Comfort +, яка зовні покрита чорним акрилом, неодмінно приверне увагу всіх, хто перетне поріг ванної кімнати. Обробка від бренду Excellent, тобто використання білого зсередини, надає розчину свіжий і сучасний вигляд, який у поєднанні з ніжними плавними формами гарантує безмежний результат. Цей тип конструкції є прикрасою сам по собі і вимагає належної уваги - бажано, коли він займе центральне місце в ванній кімнаті, а стіна за ним стане більш світлим відтінком. Ванна на такому тлі однозначно виділиться! Палітри тонких кольорів недостатньо, щоб підкреслити контури продукту, вона врівноважить все, не конкуруючи за темні тони.

черный смеситель, черная сантехника, купитьцветную сантехнику

Зона душу.


Чорний у ванній кімнаті не зарезервований тільки для обраних стилів. Хоча його популярність зросла з модою для постіндустріальних інтер'єрів і приміщень, натхнених промисловим кліматом, колір також з'явився раніше як текстиль або декор на стіні в трійці білих і золотих в гламурних аранжуваннях, або як основна тональність мінімалізму. Проте, чорні акценти - незалежно від стилю - можна також ввести за допомогою кабіни. Бічна стінка, натхненна лофтом ідеально вписується в сучасні тенденції, хоча вона може бути успішно використана, серед інших в інтер'єрах з більш класичним контуром, де найважливішу роль відіграють дерева або плитки малого формату.

кабина для душа, душевая кабина

Чорна фурнітура для ванної кімнати.


Якщо зосередитися на оригінальному ефекті, і ми боїмося підлог і стін у такому дизайні, давайте виберемо чорну арматуру! На відміну від плитки або меблів з більш темним кольором, такі рішення не будуть зменшуватися оптично, тому вони будуть працювати. Більш того, чорний змішувач досить універсальний, щоб відповідати кожному дизайну. Однак, щоб краще підкреслити його оригінальний характер, добре робити ставку на компанію з білого, сірого або натурального дерева. Як і у випадку ванни, нейтральний фон відмінно відобразить незвичайну форму. Існує також переконання, що чорні змішувачі для ванної кімнати є менш функціональними. Ніщо не може бути більш неправильним. Надійні рішення виконані з високоякісної латуні, яка додатково покрита спеціальним покриттям кольору чорного мата. Моделі легко тримати в чистоті, а їх догляд та боротьба з плямами - як у випадку класичних хромових змішувачів - передбачає систематичне очищення з використанням води та тканини.


Рушникосушка у модній версії.


Обов'язковим елементом у ванній є також радіатор - зазвичай майстерно прихований , що служить тільки для обігріву приміщення. Однак у чорно-орієнтованому інтер'єрі варто подумати про рушникосушку як декор і поєднати її практичні переваги з візуальними ефектами. Завдяки цьому, цей функціональний пристрій одночасно перетвориться на основне оформлення інтер'єру - розриває монохромний декор ванної кімнати в мінімалістському стилі, підсилює промисловий характер простору або додає скандинавську або класичну внутрішню виразність.

Рушникосушка, черная сантехника

Чорні доповнення, тобто послідовність, перш за все!


Використання чорного у ванній кімнаті вимагає послідовності, і той факт, що "диявол в деталях" знає кожний, хто коли-небудь займався дизайном інтер'єру. Якщо це змішувач, ванна або душова кабіна, які повинні взяти на себе темний відтінок, це гарна ідея, щоб додати аксесуари в подібний тон з ними. Вони прекрасно гармонують з цим видом обладнання і нададуть кімнаті шарм. Виразні чорні деталі, такі як рушники або мильниця, гачки або стійка туалетного паперу це безпечний спосіб пронести трохи чорного, але в той же час без домінування в декорі. Такі «ювелірні вироби для ванної кімнати» навіть вказуються на стилізації, в яких простота домінує у вигляді економічної палітри кольорів та меблів з геометричними фігурами.

Чорний колір - це гарантія елегантного, позачасового декору, який не стане страшним калейдоскопом змін на ринку дизайну інтер'єру. Іноді всього кілька темних елементів, таких як змішувач, ванна або аксесуари достатньо щоб кімната набула виразності .




Недавние посты

Смотреть все
bottom of page