top of page

Як і яку мозаїку вибрати для ванної кімнати?

Скляна мозаїка – одна з найефективніших прикрас для ванних кімнат. Мозаїка буває багатьох варіантів розмірів та форм елементів. Класичні квадрати і прямокутники досить популярні, але все частіше ми обираємо модні трикутники і шестикутники. Оскільки мозаїка на гнучкій сітці, ми можемо використовувати її для багатьох різних поверхонь, таких як кутова ванна із закругленою стороною, високий піддон для душу або кругла колона. Скляна мозаїка вписується в класику та вінтаж, арт–деко, гламур та сучасні інтер’єри. ЇЇ можна використати як доповнення або контраст до решти облаштування ванної кімнати.





Скляні декоративні смужки (фризи).

Це найбільш стримана прикраса ванної кімнати. Скляні смужки для ванних кімнат бувають найрізноманітніших розмірів та кольорів. Їх найкраще поєднувати з плитками подібного розміру, щоб кількість видимих ​​поділів була мінімальною. Їх також можна використовувати вертикально або горизонтально, щоб підкреслити установку прихованої рами, краю вбудованої ванни або зробити дзеркальну раму. Перевагою скляних фризів є їх універсальність – їх можна поєднувати з багатьма колекціями керамічної плитки та керамограніту для ванної кімнати. Вони чудово розіб’ють сирі поверхні, що імітують бетон або камінь.


Скляні картини та панно

Скло дуже добре використовувати у ванній кімнаті – воно не вбирає волого, його легко утримувати в чистоті та воно красиво відбиває світло. Скляні панелі з принтом, одним або декількома елементами, можуть цікаво доповнити сучасні інтер’єрні рішення. Замість плитки скляні панелі можна використати біля умивальника, у душовій кабіні або біля ванни. Вони добре виглядають в парі з гладкою базовою плиткою подібного розміру. Вся обстановка інтер’єру буде здаватися цілісною і продуманою.


Використання мозаїки у ванній кімнаті

Ми можемо використати її на всій поверхні стіни або як декоративний елемент. Мозаїка добре виглядає у якості оздоблення дзеркала або окремої ділянки у ванній кімнаті. Може використовуватися для візуального відділення різних зон, а також у якості оформлення. У ванній кімнаті мозаїці відмінно виглядає в якості декорації. Якщо ви хочете візуально збільшити ванну кімнату, використайте світлу плитку та додайте характерний акцент з темної мозаїки в одному місці.





Недавние посты

Смотреть все
bottom of page