top of page

Кухня з цеглою на стіні - як оформити?

Обновлено: 18 нояб. 2020 г.

Ви мрієте про кухню, стіни якої викладені красивою цеглою? Вам не обов'язково жити в вінтажному будинку щоб здійснити цю мрію! Спеціальна плитка, що імітує цеглу, допоможе створити бажане оформлення без штукатурки і будівництва додаткових цегляних стін в будинку. Порадимо, як з її допомогою додати кухні неповторний характер і оформити її в улюбленому стилі.

Переваги плитки під цеглу

Цегла - непідвладний часу матеріал, який використовується в багатьох стилях інтер'єру. Плитка, що імітує її, дозволяє заощадити багато часу, грошей і праці при ремонті будинку, створюючи при цьому абсолютно унікальну композицію. Така плитка не тільки красиво виглядає в приміщенні, але також надзвичайно міцна і стійка до пошкоджень. Все це дозволяє довгі роки насолоджуватися «цегляною» стіною в незмінному вигляді. Ці особливості особливо важливі на кухнях, де простір стіни навколо плити і стільниці дуже схильний до забруднення. Щоб захистити його від пошкоджень, досить використовувати відповідну плитку, призначену для цього типу приміщення.

Плитка, що зовні нагадує цеглу, стане прекрасним вибором для кухні та їдальні. У магазині Лео Кераміка Рівне можна знайти безліч її варіантів: від білого і бежевого, червоного і помаранчевого, до сірого і глибокого чорного. Це дозволить підібрати колір стін до решти декору, і таким чином створити композицію мрії в будь-якому стилі.


5 ідей для кухні з цегли

1. Цегла на кухні

Стиль Прованс - це просто елегантний варіант декору заміських будинків. Тому цегла, яку можна асоціювати з будинком або каміном в невеликій гірській хатині, підійде йому ідеально! В такому дизайні ви можете використовувати цегляну плитку стандартного червоного кольору, а також білого або сірого кольору. Красиво буде виглядати в поєднанні з деревом, яке є домінуючим матеріалом в стилі Прованс, і в композиціях з меблями.



2. Кухня в скандинавському стилі

Яскрава цегла люблять прості форми і мінімалізм фарб в скандинавському стилі. Тут найкраще підійдуть моделі в злегка червоному, бежевому або білому кольорі, які створять єдине ціле зі різноманіттям дерев'яних кухонних меблів. Хоча стіна, облицьована такою плиткою, сама по собі є прикрасою, її можна додатково урізноманітнити дерев'яними полицями, декоративними годинами, білими рамками для фотографій або різними прикрасами.



3. Індустріальний стиль нью-йоркського лофту.

Початок моди на стіни з необробленої цегли можна знайти в облаштуванні лофтов Нью-Йорка, які послужили джерелом натхнення для індустріального стилю, модного в усьому світі. На кухнях з дуже урбаністичним характером найкраще буде виглядати імітація натуральної червоної цегла з сірими швами або моделі трохи більше приглушеного, червонуватого відтінку. Вони прекрасно прикрасять як кухонне приміщення, так і прилеглу їдальню. Червоний фон можна розбавити як чорними або металевими вставками, так і темними з темно-коричневого дерева. І доповнити такий дизайн вкрай модною плиткою, що імітує сірий бетон.



4. Сучасні композиції з деталями з цегли.

Плитка з імітацією цегли теж вписується в дуже сучасний інтер'єр. Однак в таких приміщеннях краще використовувати її як додатковий декоративний елемент. Її можна використовувати для прикраси декоративного карнизу, робочої зони над кухонною стільницею або однієї невеликої стіни. При такому використанні вона стане цікавим акцентом в суворій сучасної композиції. Червоний колір трохи зігріє інтер'єр, а білий, сірий або чорний додадуть приміщенню стильний шик.



5. Цегельний фон в стилі еклектика

Кухня в стилі еклектики поєднує в собі різні тенденції дизайну інтер'єру. Цегла, як матеріал, який підходить до будь-якого архітектурного стилю, буде ідеальним фоном для меблів і прикрас в різних умовах. Однак з таким стилем слід бути обережним. У кімнатах, де вже багато аксесуарів і різних фактур і кольорів, цегла може привнести негарний ефект хаосу.



Плитка яка імітує цеглу - прекрасний вибір в якості фону для декору кухні. Вона не тільки дуже універсальна, а значить підходить до будь-якого стилю, а і надає оригінальність будь-якому інтер'єру. Важливим аспектом також є її стійкість до пошкоджень і забруднень.



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page