top of page

Окремо стоячі ванни – тенденція в дизайні ванних кімнат. Які їх переваги?

Ванна кімната вже давно не є суто функціональним інтер’єром – сьогодні це місце для домашнього відпочинку та приватна SPA зона. Важко уявити кращий спосіб розслабитися, ніж тривале купання в пухнастій піні, тому, якщо це дозволяє простір, вибирайте ванну! Окремо стоячі ванни є сильною тенденцією останніх років. Це рішення не тільки надзвичайно зручне, але й функціональне і дуже ефективне.


Окремо стоячі ванни – найважливіші переваги

Окремо стояча ванна має багато переваг, включаючи як естетичні, так і функціональні якості. Вона все ще асоціюється з розкішшю, і це виглядає так – розміщена у центрі ванної кімнати, вона надає цілій композиції елегантність та дизайнерський характер. Окремо стоячі ванни вже давно не є перевагою лише великих ванних кімнат, а при зміщенні до вибраної стіни надають навіть маленькій ванній кімнаті стильну атмосферу. Завдяки білосніжним, обтічним формам, візуальній легкості та мінімалістичному покриттю така ванна буде чудово виглядати в будь-якому інтер’єрі.

Виготовлена з високоякісного санітарного акрилу, який гарантуватиме, що ванна буде гладкою та легкою в утриманні, а також буде зігрівати під час купання. Акрил дуже стійкий до подряпин або знебарвлення, а крім того, це фарбований у масі матеріал – завдяки цьому будь-які утворені подряпини можна легко видалити поліруванням.

Більше того, більшість окремо стоячих ванн дозволяють легко купатись у двох. У неї можна входити з будь-якої сторони, а на деяких моделях злив розташований по центру, щоб ви могли зручно сидіти з обох боків. Часто ванну кімнату з цим видом ванни прикрашає особливий змішувач для ванни – окремо стоячі моделі можуть бути дійсно чудовими і підкреслити стиль інтер’єру.


Ванна кімната з окремо стоячою ванною – тенденції останніх років

Ванни, що стоять окремо, з’являються в наших ванних кімнатах все частіше і частіше – це не дивно, адже вони ідеально вписуються в сучасні простори, підкреслюючи стиль та ідеально відповідаючи останнім тенденціям. Цього року в кераміці переважають тонко закруглені моделі, а також моделі з овальними, органічними формами – посилання на біофільний дизайн та повернення до природи в дизайні.

Нескінченна простота та мінімалістичний дизайн також надзвичайно важливі, завдяки чому окремо стояча ванна підходить як до сучасних композицій з трохи футуристичним характером, так і до аскетичних ванних кімнат, натхненних ідеєю мінімалізму, інтер’єрів, орієнтованих на природні форми, або навіть тих, в яких панує еклектика.


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page