top of page

Фрагранітна мийка Franke Basis - дізнайся про її переваги!

Кухня мрії - це та кухня, в якій приготування їжі приносить найбільше задоволення, а прибирання перестає бути прокляттям. Мета здається неможливою для досягнення, і все ж! У сучасному світі дизайну інтер'єру немає речей, які неможливо спроектувати і реалізувати. Одним з інструментів, що використовуються для створення цієї досконалої гармонії смаків і ароматів, є гранітний умивальник, бо яким буде кулінарне королівство без функціональної і стильної миючої зони? Сьогодні першими на ринку є раковини Franke. Аналізуючи якість матеріалу (Fragranite+), дизайн продукту, функціональність рішення, ціну та методи, завдяки яким мийка завжди буде сяяти чистотою!



Якість

Навіщо ставити раковину Franke?

Franke - швейцарська компанія з більш ніж 100-річною традицією, яка в своїй діяльності керується принципами, закладеними на початку ділового шляху. Це досконалість, надійність і інновації, вони були і залишаються основою роботи кожної з 72 компаній, що входять в групу Franke. Тому відповідь на питання, чому мийка Franke є хорошим вибором, простий. Це надійний бренд, якому можна довіряти. Виробник постійно вдосконалює свою продукцію, не стільки з використанням інноваційних технологій, скільки зі створенням інноваційних рішень для поліпшення кухонних задач.

Franke є одним з провідних лідерів в індустрії. В каталозі виробника ви знайдете повний асортимент для кухні. Виробник пропонує мийки, кухонні крани, варильні панелі, витяжки, духовки, мікрохвильові печі, а також сортувальники відходів.



Найголовніше, тобто гарантія

Перевагою пропозиції Franke є також дуже тривала гарантія, яка є офіційним захистом для покупця - наприклад, в разі знебарвлення і внутрішніх тріщин (не з вини Користувача). На раковину Franke Basis, а також на інші фрагранітні раковини Franke поширюється 15-річна гарантія.


Гранітна мийка - матеріал для спеціальних завдань

Однак кухонна мийка Franke - це, перш за все, міцність, пов'язана з властивостями використовуваних матеріалів. Пропозиція виробника являє собою цілий ряд рішень, які переживуть не один кулінарний шторм. Це включає керамічні раковини (Fraceram), раковини Franke Tectonite®, раковини з нержавіючої сталі і гранітні раковини Franke Fragranite +. Останній складається з 80% натурального граніту і 20% акрилових сполук, що впливає на підвищену стійкість виробу і забезпечує довговічність поверхні.



Простота і сучасний дизайн на висоті!

Гранітна мийка Franke - це не тільки якість. Це теж дизайн. Сучасний, непідвладний часу, але і універсальний, що поєднує тонкі стінки з рівними краями. Це дизайн, який можна легко адаптувати до будь-якого розташування - починаючи від проектів, в яких домінує груба геометрія промислового, лофт або мінімалістичного напрямку, і закінчуючи стилями, в яких переважає тепло і гармонія, прямо зі Скандинавії або класики. Форма моделі також впливає на те, що виріб легко вбудовується в кухонний простір. Мийка Franke Basis має форму прямокутника, тому вона практична (вона дозволяє, серед іншого, легко вимити більше деко з духовки).



Франке біла або чорна раковина?

Універсальна форма Franke Basis - це ще не все! Продукти доступні в багатьох модних відтінках, які будуть відповідати характеру кухні. Вони можуть бути як елементом, який пов'язує декор і гармонує з тональністю стільниці, так і служити оригінальною деталлю, яка виділяється. Там, де переважають яскраві кольори, Franke White Polar Sink стане ідеальним рішенням. Прихильникам більш темних акцентів сподобається чорна раковина Franke (наприклад, Franke Basis BFG 611-62 (Onyx)), а любителі натуральних відтінків землі можуть доповнити кухонний декор варіантами в варіантах Mokka, Cappuccino, Nut, Cream і Beige. Раковини також зустрічаються в відтінках сірого, таких як графіт і кам'яний сірий. Усього доступно 9 варіантів.



Функціональність

Sanitized® - технологія STOP для бактерій і мікроорганізмів

Franke Basis на охороні гігієни? Чому ні! Кухонна мийка - це місце, яке постійно піддається впливу небезпечних бактерій, тому для забезпечення безпеки при приготуванні страв Franke в раковинах Franke Basis і інших позиціях з матеріалу, яким є Fragranit +, використовується технологія Sanitized®. Це спеціальне покриття, збагачене фосфатним склом з додаванням срібла. Його завдання - знизити поширення мікробів до 99%. Зупинка цього процесу зробить мийку Franke гігієнічною та безпечною у використанні. Варто відзначити, що Sanitized® не втрачає своїх властивостей протягом всього часу користування.





Плями - ще один кошмар, з яким користувачі кухні стикаються досить часто. На жаль, деякі натуральні барвники можуть залишити постійний слід на поверхні раковини - але не на Fragranite +! Гранітна мийка Franke Basis дуже стійка до знебарвлення і забруднення. Це також гарантія довговічності і стійкості до короткочасного впливу високих температур до 280 ° C і стійкості до ультрафіолетового випромінювання, що запобігає вицвітанню продукту навіть при впливі сильного сонячного світла. Це рішення близько до ідеалу - якщо не ідеально! Це підтверджується думкою задоволених користувачів.



Як почистити раковину Franke Fragranite +?

Раковина Basis, пропонована Franke, означає легку чистку і догляд. Щоб видалити з неї плями і бруд, досить звичайних губок або нейлонових щіток, а також м'яких миючих засобів. Також варто використовувати продукти, призначені для цього типу поверхні. Найкраще відмовитися від агресивних засобів на основі аміаку або їдкого натру, речовин, призначених для розблокування стоків і тих які містять корозійні компоненти. Після кожного миття ретельно промийте раковину водою, а також витріть насухо тканиною або паперовим рушником.



Подрібнювач відходів- більше функціональності.

У раковин Franke Basis є ще одна важлива перевага - з ними можна встановити подрібнювач відходів. Що таке зручність? Це ефективний спосіб позбутися від органічних відходів (наприклад шкірки або навіть кавової гущі), які вам більше не потрібно викидати у відро для сміття або компостер. Спеціальний механізм, який використовується в подрібнювачі, ретельно подрібнює елементи, і вони разом з водою потрапляють в каналізаційну систему, а потім в очисні споруди. Завдяки цьому ми не тільки уникнемо неприємного запаху, що виходить з відра для сміття, а й захистимося від можливого засмічення труб і повністю позбавимося від необхідності чистити ситечко (або, що ще гірше, видалити з нього залишки). У більш широкому плані це також екологічне ставлення і зменшення кількості сміття в будинку.



Мийка Franke - переваги і недоліки

+ Високоякісний матеріал (80% натуральний граніт, 20% акрилові сполучні),

+ Матеріал, стійкий до бруду, плям, УФ-променів і подряпин,

+ 9 кольорів на вибір,

+ Постійний колір, який не вицвітає навіть після багатьох років використання,

+ До 15 років гарантії,

+ Можливість установки подрібнювача відходів,

+ Гігієна, продиктована використанням технології Sanitized®,

+ Раковини Franke доступні в багатьох версіях (однокамерні, двокамерні і полуторні мийки),

+ Легко містити в чистоті,

+ Сучасний дизайн,

- раковини трохи важче сталевих.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page