top of page

Ванна кімната з окремостоячою ванною або унікальна зона відпочинку в вашому домі.

Окремостоячі ванни все частіше з'являються в українських ванних кімнатах - вони захоплюють своєю легкістю, химерними формами і ноткою розкішної енергії, яку вони можуть внести в будь-який, навіть маленький інтер'єр. Ви проектуєте ванну кімнату і шукаєте ванну, яка підкреслить сучасний дизайн інтер'єру? Окремостояча модель стане хітом - вона забезпечить більшу свободу дизайну і виняткову зручність використання, а непідвладна часу форма підійде практично до будь-якого інтер'єру. У яких ванних кімнатах буде доречно, який стиль і яку модель вибрати? Ми відповімо на ці та інші питання нижче.


Окремостояча ванна - чи буде вона виглядати гарно у вашій ванній кімнаті?

Окремостояча ванна, на відміну від класичних вбудованих рішень, забезпечує більшу свободу дизайну простору. Чому? Тому що її можна розмістити не тільки біля стіни, в кутку ванної кімнати, але і посередині або навпроти входу. В результаті ваша ванна кімната буде адаптована до індивідуальних потреб домашнього господарства - як функціональних, так і естетичних. Єдине, хоча і часто вирішальне, обмеження - це розмір, який звужує простір для маневру. У великих ванних кімнатах, що займають не менше 10 м2, ви можете вільно експериментувати з плануванням, не турбуючись про зручності у використанні всього обладнання і приладів. Окремостояча ванна в маленькій ванній може стояти біля стіни, замінюючи класичну вбудовану модель - витончена форма додасть інтер'єру легкості. Великою перевагою акрилових ванн є їх легкість, що дозволяє легко маневрувати конструкцією в процесі ремонту.


Яку модель вибрати? Ставка на дизайнерську ванну, що підкорила світ!

Мова про акрилової ванні SOLO з пропозиції бренду Ravak - ця модель була розроблена чеським дизайнером Kryštof Nosál. Форма цієї унікальної ванни була натхненна стилем, заснованим на мінімальних рішеннях, прямих лініях і геометрії. Форма поєднує в собі дві позачасові і універсальні форми - прямокутну основу і овал верхнього краю. Модель SOLO отримала безліч престижних нагород, в тому числі Red Dot і iF Design Award - в двох найпрестижніших європейських конкурсах, а також Good Design в Чикаго і EDIDA на чеському фестивалі дизайну Designblok. Така ванна, встановлена ​​у ванній кімнаті, додасть характер всьому інтер'єру, а також ефектно підкреслить обраний вами стиль. Це кращий спосіб додати інтер'єру глобальної естетики і сучасний зовнішній вигляд.


Чи підходить окремостояча ванна до стилю вашої мрії?

Окремостоячі ванни добре працюють в багатьох інтер'єрах - модель SOLO - правильний вибір для сучасних ванних кімнат, власники яких цінують мінімалізм, порядок і гармонію. Проста, геометрична форма універсальна, але в той же час дуже ефективна, тому потрібно підготуватися до того, щоб ванна стала естетичним центром ванної кімнати. SOLO прекрасно підкреслить мінімалістський характер інтер'єру, ставши центром релаксації в аскетично розташованому просторі. Вона також стане тонким доповненням до популярного скандинавському стилю або інтер'єрів в природному стилі, в якому буде супроводжуватися деревиною та пишною рослинністю. Це також добре працює в сучасних і гламурних просторах, позачасовий характер окремостоячої ванни SOLO дозволяє легко пристосувати її практично до будь-якого інтер'єру.


Єдиний дизайн ванної кімнати - як вибрати раковину і фурнітуру?

Однак ванна - це ще не все - для того, щоб ванна кімната виглядала гармонійно і красиво, необхідно підібрати інші елементи інтер'єру. Однією з них може стати раковина SOLO, прекрасна обробка якої відповідає ванні з тієї ж колекції. Такий умивальник - в залежності від потреб - може бути встановлений на шафі, шафі під раковину SUD або на тонкій і мінімалістичний облицьованої стільниці. В цілому варто вибрати фурнітуру сучасної, геометричної форми. Варто пам'ятати, що для такого обладнання не потрібно багато прикрас, тому що воно стає чудовою прикрасою самого простору.


Ви прикрашаєте ванну кімнату для пари?

Окремостояча ванна SOLO - також відмінний спосіб обладнати ванну кімнату для двох. Чому? Великий розмір, а також однаковий нахил поверхні з обох сторін ванни і відтік, встановлений в центрі чаші, сприяють романтичному купання для двох. Таким чином, це також дозволяє вам вибрати будь-яку сторону ванни, коли ви знаходитесь в одиночній ванні. Завдяки високоякісному акрилу ванна не охолоджується, довше зберігаючи тепло води - кожне приймання ванни має бути довгим і розслаблюючим. Щоб ванна кімната придбала додаткову функціональність, ви можете встановити в неї дві раковини - завдяки цьому і ви, і ваша друга половинка отримають зручне місце ранкових приготувань.

Після довгого дня ви відкриваєте двері у ванну, ставите ноги на холодну плитку, а через деякий час занурюєтеся в ванну з гарячою водою і на мить зникаєте в пухнастій піні ... звучить заманливо? Подаруйте собі унікальний комфорт! Окремостояча ванна SOLO перетворить вашу звичайну ванну кімнату в розкішний салон для купання - оформлений саме так, як ви хочете, з дизайнерським стилем, який відповідає вашим потребам.



Недавние посты

Смотреть все
bottom of page