top of page

Біла ванна кімната – як її облаштувати?

Біла ванна кімната – це завжди модний і вдалий вибір! Однак білий колір несе відчуття чистоти та прохолоди, тому варто урізноманітнити його іншими відтінками, аксесуарами та мотивами. То з чим поєднувати? Як підкреслити стиль білої ванної кімнати?


1. Ванна кімната з чорно-білою плиткою

Який колір першим приходить на думку як ідеальне поєднання для білого? Це чорний. Такий дует забезпечує стилістичний баланс: білий візуально збільшить простір, а чорний додасть виразності та характеру в цілому. Питання лише в тому, в яких пропорціях використовувати ці відтінки? Opoczno Eternal, цікава пропозиція у чорно-білому варіанті, буде вдалим вибором. Світлий фон розбитий темними прожилками, які можуть стати загальним знаменником для інших поверхонь. Імітації каменю є прикрасою самі по собі, а завдяки глянцевому покриттю ця плитка посилить враження ексклюзивності – навіть у маленькій кімнаті.


2. Білий мармур та золото

Ще одне стильне поєднання – білий і золотий. Коли ми стикаємося з білою настінною плиткою з унікальним кам’яним малюнком Carrara Chic із золотими елементами, ми отримуємо незвичайний ефект, який перетворить звичайну ванну в елегантну кімнату. Глянцеві поверхні, що імітують мармур, візуально збільшать приміщення, а витончена позолота у вигляді аксесуарів освіжить і оживить дизайн. Крім того, структурна плитка з ніжним візерунком додасть інтер’єру динаміки. Ідеальним доповненням до такої композиції стануть дерев’яні плитки, викладені у підлозі у формі французької ялинки.


3. Біла структурна плитка та бетон

З чим поєднувати білий у ванній? Його універсальність означає, що дозволено використовувати всі варіанти, і найчастіше вибирають м’які відтінки – будь то пастельні (наприклад, м’ята, блакить або пудрово-рожевий) або сирі сірі. Бетонна плитка може бути нейтральним фоном для більш декоративних візерунків плитки, наприклад Opoczno Selina, які, крім свого білого кольору, привертають увагу своєю чудовою формою.


4. Біла ванна кімната з деревом

Натуральний матеріал не рекомендується використовувати у ванній, тому його краще замінити на керамограніт з імітацією дерева. Дерев'яні візерунки можна поєднувати з білою плиткою, наприклад, з колекції Frozen Lake.


5. Біло-блакитна ванна кімната з мозаїкою

Морські мотиви доповнюють біле. Всі відтінки блакиті – це рецепт створення композиції, яка пов’язана з морським спокоєм. Плитка Ocean Romance, структура якої нагадує морські хвилі, є відмінним прикладом цьому. Її можна використовувати, щоб підкреслити конкретні зони інтер’єру – ванну або умивальник. В інших частинах кімнати білий кахель з тієї ж колекції створить відмінний фон.


6. Печворк-плитка у білій ванній

Білий дозволяє експериментувати. Він не обмежує ваш вибір, навпаки – гарантує повну свободу в організації інтер’єру. Тож може бути гарною основою для ефектних декорів Opoczno Clover. Світлий фон не буде конкурувати з біло-сірими або чорно-білими візерунками, дозволяючи змінювати різні стилі. Ці декори додадуть динаміку і ілюзію глибини в інтер'єр.


7. Біла ванна кімната з 3D плиткою

Щоб урізноманітнити інтер’єр з білим кольором у головній ролі, не потрібно шукати барвисті доповнення – досить структурної плитки Opoczno Monoblock Bar. Ці геометричні 3D-плитки є елементами багатої колекції невеликих плиток розміром 20x20 см, які можна використовувати для створення оригінального інтер’єру, натхненного еклектикою та сучасністю. Тривимірний візерунок стане головним героєм композиції, а в поєднанні з відповідним освітленням створить враження глибини та просторості.


8. Ванна кімната з мармуром на стінах і підлозі

Біла ванна кімната є рішенням для оптичного збільшення площі. Для того, щоб додати елегантності, але в той же час, щоб не відмовлятися від оптичних властивостей кольору, найкраще звернутися до загального вигляду мармуру – особливо яскравого, збагаченого ніжними сіро-золотистими прожилками, як у випадку з полірованою плиткою Opoczno Calacatta Gold. Плитки у двох універсальних відтінках дадуть свободу в плані дизайну, адже до такого фону підійдуть як хромовані, так і золоті змішувачі та аксесуари. Завдяки цьому інтер’єр може бути гламурним або абсолютно простим та мінімалістичним.


9. Біла плитка та сильний колір у ванній

А як щодо тенденцій? Чи можна поєднувати вічно модний білий з барвистими хітами останніх сезонів? Звичайно! Доказом цього є колекція Opoczno Green Show натхненна кольорами та мотивами, взятими з природи. Сюди входять гладкі сатинові плитки зеленого відтінку, структурні плитки того ж кольору та білі плитки з глянцевою фарбою, які під впливом світла демонструють візерунки великих листків. З одного боку, це запорука оптимального освітлення інтер’єру, а з іншого – рецепт ванної кімнати з ботанічними мотивами. Зелена плитка – чудовий спосіб оживити білу ванну кімнату.


Білий у ванній – очевидний вибір. Білий колір – це найчастіше кераміка, плитка на стіни і навіть меблі. Все це робить інтер’єр візуально більшим, ніж насправді, чистим і свіжим. Але є одне «але». Такий декор може набриднути, тому найкраще поєднувати універсальні тони з оригінальними рішеннями! Благородний мармур, бетон, дерево, структурні візерунки, печворк або золото – це те, що змусить приміщення прийняти характер – і не який-небудь, а цікавий і незвичайний!

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page