top of page

Тренди дизайну інтер’єру на 2023 рік.

Обновлено: 15 авг. 2023 г.


Тренди дизайну інтер’єру на 2023 рік привнесли багато свіжості. У наступному році нас чекають зміни в інтер'єрах, які часто продиктовані досвідом останніх років і поточною ситуацією в світі. Сьогодні ми представляємо 10 найважливіших трендів дизайну інтер’єру на 2023 рік за вибором нашого експерта.


1. Тренди дизайну інтер'єру 2023 - багатофункціональність Модні інтер'єри 2023 року - це ті, які виконують багато функцій. Багатофункціональність в аранжуваннях має два значення. Перш за все, мова йде про приміщення, які поєднують кілька функцій в одній - наприклад, вітальня з їдальнею і кухнею або спальня з кабінетом. Однак цей тренд не новий і відомий нам уже кілька сезонів.



Друге значення відноситься до будинку в цілому. Ізоляція під час пандемії змусила нас прагнути створити максимально комфортний простір для життя у власному домі. Це означає не тільки організувати місце, щоб поїсти, поспати, зустрітися з родиною або прийняти ванну. Це також організація домашнього кінотеатру, SPA-зони в затишку вашого будинку, невеликого тренажерного залу або сауни. Сучасні та наймодніші будинки 2023 року мають бути багатофункціональними та гарантувати самоокупність.


2. Інтер'єрні тренди 2023 - екологія та повернення до природи Тенденції в дизайні інтер’єру 2023 року все ще надихаються природою та використанням екологічних рішень. Ця тенденція не є новою, але вона залишається дуже сильною і, безсумнівно, залишиться з нами на довгі роки. У модних інтер'єрах ми використовуємо натуральні матеріали, але це ще не все. Дуже модним є використання вживаних меблів або меблів із перероблених відходів, наприклад дерев’яних.


У модних інтер'єрах також є рішення, які дозволяють вести екологічний спосіб життя. Комфортні, але водночас естетичні корзини, які дозволяють розділяти сміття, аератори, які аерують воду, зменшуючи її споживання, чи енергозберігаючі лампочки – ці рішення вже стали невід’ємною частиною інтер’єру відповідно до трендів.


3. Модні інтер'єри 2023 - недосконала досконалість У 2023 році ми все ще будемо пам’ятати, що менше – це краще, а інтер’єр не обов’язково має бути шикарним і пахнути новим, щоб бути модним і стильним. У модних композиціях домінуватимуть якісні меблі, які прослужать роками, а не дешеві меблі мережевих магазинів. Ще більшою популярністю користуватимуться столи, стільці, комоди чи старі вікна. Ми викриємо сліди часу, недосконалості та плями на меблях, а не прикриємо їх.





Недавние посты

Смотреть все
bottom of page