top of page

Тенденції для ванної кімнати 2022/2023.

Відкрийте для себе тенденції ванних кімнат і дізнайтеся, як прикрасити інтер'єр!

1. Чорна ванна кімната

Чорні ванні кімнати спокусять не тільки інтенсивним кольором плиток. Дизайнери пішли ще далі! Вони пропонують чорні змішувачі для душу, чорні змішувачі для раковин, душові кабіни з чорними профілями, чорні ванни і чорний піддон. Цей тип набору, безумовно, буде ідеально відповідати ванній з трохи більшою площею. Власники невеликих площ також можуть сходити з розуму від чорного, роблячи його виразним акцентом у вигляді раковини або душової поверхні. Темний колір, використовуваний в якості домінуючого в таких кімнатах, може, на жаль, порушити розташування, що негативно позначиться на сприйнятті простору. Світлі елементи є обов'язковим супутником цієї комбінації. Ми маємо на увазі білі настінні плитки або сірий архітектурний бетон (особливо якщо ми хочемо зосередитися на сучасному стилі), велика кількість світильників і дзеркал, яскраві аксесуари.




2. Ванна кімната з дерева і акцент на природу.



Дерево було у ванній багато років. Цей матеріал досить універсальний, щоб його можна було використовувати для реалізації практично будь-якого задуму, починаючи зі скандинавських аранжувань і закінчуючи класичними, індустріальним або навіть ретро. Тим, кому небайдужа велика доза тепла і гармонії, ми радимо використовувати підлогові покриття під дерево, які завдяки своїм властивостям будуть переносити складні умови, пов'язані з вологістю і частим контактом з водою. Благородний акцент дерева також може виступати в якості стільниці для умивальника, рами для дзеркала або меблів. Модульні шафи для ванної кімнати - відрізняються простою та доступною формою - не стільки спосіб стильно завершити проект, скільки забезпечать більшу практичність, пов'язану зі свободою у створенні простору.




3. Біла ванна: монохроматизм або модні поєднання?

Недарма білий вважається вічним - він стоїть вище всіх доступних кольорів, тенденцій і мотивів, які час від часу намагаються збити його з п'єдесталу модних пропозицій. Цей універсальний і вічний відтінок у ванній кімнаті створює атмосферу чистоти, ще більш чітко підкреслюючи її гігієнічне призначення. Перевага кольору - це можливість створювати вражаючі комбінації з будь-яким малюнком і тоном: з червоною цеглою і деревом ми створюємо індустріальний клімат, в компанії чорного ми створимо гламурну зону, а з допомогою соковитого кольору ми оживимо простір і додамо трохи веселого акценту. Монохромний білий також забезпечить оригінальний ефект - злегка елегантний, стерильний і класний, націлений на мінімалізм і любителів помірного дизайну. Колір оптично збільшує простір (особливо якщо ми використовуємо його у вигляді настінних плиток), тому невелика ванна кімната збільшується в розмірах.



4. Любов до яскравих фарб.


Прохолодна трава і оригінальний джинсовий синій - це початок натхнення, яке увірвалося в домашній простір. Тому ванна кімната 2021/2022 буде випромінювати яскраві кольори! Вони створюють незвичну атмосферу єднання з природою. Вони мають розслаблюючий ефект. Вони додають аранжування, свіжість, шарм і романтику. Вони так само красиві, як і універсальні, тому що їх можна комбінувати з цілим рядом тонких відтінків і додавати виразний характер, використовуючи яскраві кольори - синій, зелений, сірий. Кольори зігріють необробленість архітектурного бетону, поліпшать гармонію, яку окреслює дерево... Одним словом, вони створять атмосферу задоволення, де б вони не використовувалися!





5. Різнобарвна ванна,барвиста раковина - все в кольорі

У стандартній схемі меблювання зазвичай ми прагнемо до санітарних зручностей в класичному білому варіанті і залишаємо поверхню підлоги і стін для атмосферної гри з кольором. Так що, якщо ви трохи зміните правила? Що ж, ми отримаємо модне аранжування! Крім пастелі і виразного чорного кольору, виробники пропонують нетрадиційний тон! Лофтова ванна кімната - це місце, створене для сірої раковини або бетонної поверхні душа. Біла ванна кімната додасть оригінальність, коли замість звичайної ванни ми використаємо модель зеленого, червоного або темно-синього кольору. У просторі, де домінує мармур, варто використовувати рожевий, і, незважаючи на елегантність, продиктовану білим і чорним, давайте доберемося до жовтого! Використання цікавих відтінків в якості меблів для ванної кімнати, кераміки та фурнітури є одним із самих гарячих трендів. Цей декор піднімає емоції, піднімає настрій, виділяє енергію і просто... захоплює!



6. Ванна кімната з мозаїкою, але не тільки квадратна

Мозаїка в майбутніх тенденціях стане прикрасою ванни! Вона стане деталлю, яка направить характер композиції на правильний шлях і не обов'язково буде означати поєднання класичних маленьких квадратів. Мозаїка перетвориться в модні шестикутники в класичному або сучасному стилі, чарівна цегла, що доповнює стиль лофт, арабеску в стилі ретро або трикутники, які підкреслять концепцію дизайну, освоєну геометричними формами. Мініатюрні плитки створюють безліч можливостей для стилізації. Вони використовуються на всій підлозі або її окремих частинах, наприклад, в душовій зоні, таким чином, розділяючи простір на зони. Також на стінах, створюючи складні візерунки навколо дзеркала, прикрашають поверхні над шафами і заповнює душові. Всупереч зовнішньому вигляду, міні-формат не робить кімнату менше, а невелика ванна кімната з цікавою мозаїкою на задньому плані отримує особливий характер.



7. Широкоформатні плитки, тобто XXL, все ще в моді

Максі-тенденція протилежна міні-формату, тобто плитки великого формату. Використовуючи цей тип рішень, ми отримаємо просторий, модний інтер'єр, майже повністю вільний від швів, які в майбутньому можуть стати прокляттям для тих, хто не любить видаляти бруд з стиків. Ця пропозиція ідеально підходить для сучасних дизайнів, хоча в гламурному або класичному дизайні також справить величезне враження - все завдяки тому, що ці просторі поверхні можуть нагадувати різні матеріали, від бетону до дерева або каменю. Лофтова ванна кімната з плитою, що імітує сирий цемент, отримає глибину. Дошка обігріває скандинавську ванну кімнату, а благородний мармур посилює розкішний характер декору, яким управляють мішура і гламур. Широкоформатні плитки гарантують повністю узгоджений, гармонійний ефект, а створена однорідна поверхня оптично збільшує площу.



8. Унітаз без обідка = 100% гігієна

Туалет без обідка більше не є тенденцією - це необхідна сантехніка! Унітази без обода повільно витісняють традиційні моделі туалетів. Їх специфіка полягає в особливій внутрішньої конструкції, позбавленій обідка (характерний елемент, під яким найчастіше накопичуються важкодоступні бактерії та мікроби). Завдяки відповідній конструкції, вода промиває всю поверхню унітазу під час змивання, не бризкаючи за унітаз. В результаті, крім ідеально чистого туалету, ми також обмежуємо необхідність трудомісткою чищення і використання дорогих миючих засобів, завдання яких - дістатися до всіх куточків і щілин. Крім того, він оснащений рядом економічних систем, що забезпечують зниження споживання води зі стандартного рівня в 6 літрів навіть до 3-4 літрів. Варто також згадати естетичний зовнішній вигляд продукту, який підходить для будь-якого дизайну - від сучасного до класичного.


9. Унітаз з функцією біде, ванна кімната 21 століття

Сидіння для унітазу з біде, унітаз з функцією біде - ці терміни ми використовуємо все частіше і частіше. Ванна кімната 21-го століття - це простір, де інновації йдуть рука об руку з комфортом і дизайном, і підтвердженням цих змін є туалет, який не тільки дозволяє задовольнити основні фізіологічні потреби, а також гарантує 100% чистоту і комфорт. Унітаз поєднує в собі завдання унітазу і біде, а технологічне рішення дає більше практичних зручностей. В залежності від обраної моделі ми можемо використовувати функції, підтримувані на пульті дистанційного управління, на панелі або... додатку на вашому телефоні!Це включає можливість видалення неприємних запахів, підігріву сидіння, програмування індивідуальних налаштувань, сушіння, делікатного миття інтимної зони або регулювання тиску і температури води.


10. Кнопка змиву та мінімалізм

Мода на мінімалізм все ще триває, і разом з тим панує зменшений дизайн. В туалеті це означає одне: прихована рама! Завдяки цьому ванна кімната набуває простір, який розкриває поверхню підлоги і відрізняється підвищеною зручністю і простотою очищення. Видимий елемент системи, тобто кнопка змиву, повинна відрізнятися своєю економною спрямованістю. Тому в цій галузі домінують геометричні пропозиції, які повністю збігаються з лінією плиток, або електронні варіанти, що працюють без контакту, що гарантує гігієну і зменшення поширення бактерій.


11. Безконтактний змішувач як символ інновацій, безпеки і зручності

Електронний змішувач - це асортимент, який спочатку з'явився тільки в громадських установах і закладах, де питання гігієни були важливим аспектом роботи - ми говоримо про лікарні або спеціалізовані клініки. Сьогодні, через те, що інновації дивляться в приватні простори, змішувачі цього типу стають все більш поширеним явищем в наших будинках. Відсутність важелів і ручок, характерних для традиційних рішень, є наслідком використання інноваційних технологій, які завдяки датчику виявляють рух руки й автоматично відкривають і закривають потік, а також не вимагають дотику до елементів регулювання потоку. Це зменшує поширення забруднень і бактерій, знижує споживання води до 50%, і, отже, створює економію і є проявом екологічного підходу.




Недавние посты

Смотреть все
bottom of page