top of page

Меблі для ванної кімнати

Як створити ідеальний набір для ванної з модульних меблів?

Ванну облаштовують кожні кілька років, і будь-які зміни пов’язані із значними витратами. Щоб усе було ідеально оформлено на самому початку, найкраще обрати набір для ванної кімнати, який включає модульні меблі та кераміку, що їм підходить. Їх можна вільно переставляти, облаштовувати нічим не примітні місця та створювати атмосферу. Як поетапно зібрати такий набір? Про це нижче!


З чого почати комплектування набору для ванної?

Схема облаштування ванної кімнати з модульними меблями така ж, як і для меблів на замовлення. Найкраще ретельно виміряти інтер’єр і подумати, що в ньому буде потрібно, а що не обов’язково вплине на функціональність. Тож аркуш паперу, рулетка та ручка стануть в нагоді, дозволяючи розумно все оформити. Це особливо важливо в менших ванних кімнатах, оскільки там важливий кожен сантиметр.


Умивальник: на стільниці або з шафою?

Однією з найважливіших зон у кожній ванній є зона з раковинами. Ви можете вибрати з багатьох рішень, але найпопулярнішими є дует умивальника зі стільницею та умивальник у поєднанні з шафою. Що вибрати?


1. Ванна кімната з умивальником зі стільницею

Умивальник для стільниці – це не тільки сучасний дизайн, але і практичність, пов’язана із використанням стільниці. Ви можете легко створити ідеальний набір, підбираючи елементи поетапно. Почніть з верхньої частини – стільниці. Якщо її площа більша за встановлену на ній раковину, ви отримаєте поверхню, на яку можна покласти косметику, аксесуари або навіть прикраси. Більш довга стільниця також дозволить встановити два умивальники.

Після вибору основи настав час для найважливішого елемента – умивальника. Хорошим рішенням є варіанти MODUO від Cersanit, які відрізняються цікавим дизайном у вигляді тонких 8-міліметрових стінок. Овальні, круглі та асиметричні раковини будуть гармоніювати з композиціями з органічним, класичним, природним та скандинавським стилями, а прямокутні та квадратні – з інтер’єрами, оформленими відповідно до диктату мінімалізму чи індустріального стилю.


2. Ванна кімната з раковиною та шафою для умивальника

Якщо ви вирішили купити набір для ванної кімнати, що складається з умивальника та шафи для умивальника, першим кроком є ​​вибір умивальника для меблів. Він кріпиться безпосередньо до вибраної шафи і створює з нею майже єдине ціле. Завдяки цьому ви уникнете будь-яких невдалих коригувань з точки зору конструкції або навіть стилю.


Меблі для ванної кімнати

Модульні меблі для ванних кімнат – це не тільки шафи та стільниці, які можна поєднувати з різними типами раковин. Є також місткі пенали, дзеркальні шафи та відкриті модулі. Вони доступні різних розмірів, тому дозволяють розробити конструкцію відповідно до критеріїв функціональності – незалежно від розміру та архітектурних труднощів. Ви можете поєднувати їх горизонтально або вертикально, поєднувати різні кольори або будувати рівномірну стилізацію. Що вибрати?

• Пенали для ванної – це вузькі підвісні шафи, призначені в основному для невеликих приміщень, хоча їх функціональні можливості можуть також використовувати власники більших ванних кімнат. Вони характеризуються меншою глибиною та шириною, ніж у випадку з класичними шафами. Відрізняються можливістю широкого відкривання дверей, що дозволяє зручно використовувати внутрішню частину шафи. Цікаво, що є також варіанти з дзеркалом, встановленим на внутрішній стороні дверей.

• Шафи з дзеркалом – практичне поєднання підвісної шафи і дзеркала. Найчастіше їх розміщують над раковиною, забезпечуючи додаткове місце для зберігання у зоні миття. Завдяки цьому вони не порушують естетику простору і не обмежують комфорт. Цю багатофункціональність оцінять насамперед власники невеликих ванних кімнат.

• Відкриті модулі – це меблі для ванних кімнат, які можуть бути як декоративними, так і практичними в якості місця для зберігання речей. Вони можуть демонструвати декоративну пляшку з парфумами або гарно скручений рушник.


Що ще може містити ванний комплект

Колекції наборів для ванних кімнат, як правило, є комплексними рішеннями, тобто тими, що містять все необхідне для цього типу приміщення. У Cersanit MODUO, крім меблів та умивальників, є як підлогові, так і підвісні унітази. Підвісний унітаз вимагає використання прихованої рами. Це рішення оптично збільшує простір – особливо маленький. З іншого боку, підлоговий унітаз простіший у встановленні, дешевший і підходить під класичні композиції. Ці пропозиції доповнюються біде.

Для повністю мебльованої ванної кімнати вам знадобляться ще деякі товари. Якщо ви віддаєте перевагу тривалим і розслаблюючим ритуалам, придивіться до стильних ванн. Однак, якщо ви віддаєте перевагу швидкому душу, вибирайте душові кабіни. Вони оснащені настінним профілем, що дозволяє вирівняти кривизну стіни, а також гідрофобним покриттям CleanPro. Його завдання – зменшити відкладення вапняного нальоту та полегшити прибирання. Також зверніть увагу на висоту кабіни – її слід підлаштовувати під зріст користувачів, щоб навіть високі люди могли зручно прийняти душ. У випадку з кабінами CERSANIT MODUO вона становить 195 см.


Практично, стильно та функціонально – це модульні меблі. Ванна кімната, оформлена за їх участю, залишатиметься модною довгий час і повністю відповідатиме потребам кожного домочадця.

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page