top of page

Які меблі для ванної вибрати? Популярні стилі та кольорові тенденції 2022.

Обновлено: 19 дек. 2021 г.

Характер ванної кімнати визначається не тільки плиткою або сантехнікою. Крім них важливу роль відіграє і меблі! Який колір, форму або стиль вибрати?

Лофт надихає.


У трендах цього року на зміну ері необроблених лофтов приходить постіндустріальний стиль з домішкою тепла. Чіткий малюнок на фасадах розбавить холод чорної рами і металевих ручок, завдяки чому індустріальна атмосфера стане затишнішою. Стиль лофт призначений не тільки для просторих квартир. Форми без ручок і невеликі розміри шаф забезпечать оптимальне використання кожного сантиметра, а нейтральні кольори фасадів дозволять вам зіграти в створенні атмосфери аранжування. У випадку з меблями в стилі лофт тренди орієнтуються не стільки на дизайн, скільки на практичність. Тому пріоритетом є ергономічне розташування полиць, що забезпечує достатньо місця для зберігання.


Меблевий футуризм.


У моді і футуристичні концепції. В контексті меблів це означає відмову від кліше і прагнення до нестандартних конструкцій. Це можуть бути рішення з овальними формами або мінімалістичні форми, що створюють враження візуальної легкості за рахунок відкритих полиць.





Зосередьтеся на синьому.

Сучасні дизайнери просувають ідею привнести в інтер'єр сміливі кольори. Однак мова йде не тільки про чорний або коричневий, а й про менш очевидні тони, наприклад, про синій. Морські фасади пожвавлять обстановку і додадуть їй неповторну атмосферу. Завдяки чорним ручкам вони також стануть відправною точкою для темних аксесуарів, а від цього вже короткий шлях до створення сучасної і стильної кімнати.


У палітрі виразних кольорів також присутній темно-сірий колір, який часто вибирають для віталень і кухонь. У ванній такий акцент у вигляді меблів відгукнеться розслаблюючою атмосферою і природністю. Інтер'єр придбає динамізм і екстравагантність.

Якщо темно-сірий здається занадто важким, світлі тони і мотиви дерева або бетону також будуть хорошими компаньйонами. Таке тріо внесе в інтер'єр трохи візуальної легкості і позитивно вплине на сприйняття в цілому.

Елегантний гламур.


Крім скромного мінімалізму, на висоті залишається гламурний стиль. У ванній кімнаті такого дизайну меблі повинні грати основну роль, тому замість простих однотонних матеріалів краще вибрати оригінальні конструкції.


Модульні варіації.


Тенденції в інтер'єрі також орієнтовані на повний індивідуалізм, що на мові меблів означає модульність. Для прихильників такої свободи створені колекції, елементи яких можна вільно комбінувати для створення повністю індивідуалізованої ванної кімнати.

Скандинавський стиль = білий

Скандинавський стиль з білими меблями також не здає позиції. Яскраві фасади оптично збільшать кімнату, а чарівність скромних ручок додасть всій ванній кімнаті гармонії. Таке поєднання слід додатково утеплити фактурою натурального дерева - тоді простір стане затишнішим.


Недавние посты

Смотреть все
bottom of page